Bucurestenii, fara pantaloni la metrou. Cel mai tare eveniment vine si in Capitala

Bucurestenii, fara pantaloni la metrou. Cel mai tare eveniment vine si in Capitala
Kudika
7 Ianuarie 2015

No Pants Subway Ride, planuit in Capitala: locuitorii, invitati sa mearga fara pantaloni cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, este planuit sa se desfasoare pentru prima data si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00, cand locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni, informeaza Mediafax.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se intampla an de an si care a inceput in 2002, in New York, la initiativa Improv Everywhere.

In acest an, la eveniment vor participa cel putin 60 de orase din lume, fiind pentru prima data cand manifestarea este planificata sa fie organizata si in Bucuresti, potrivit informatiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicata "No Pants Subway Ride".

Evenimentul se va desfasura duminica, de la ora 15.00, in toate orasele participante.

In Bucuresti, cei interesati sa participe sunt asteptati duminica, la ora 15.00, la iesirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta si modul in care vor fi organizati participantii va fi anuntat la locul de intalnire.

La punctul de intalnire, participantii vor fi organizati in grupe si impartiti la un anumit vagon. Liderul de grup va imparti participantii in grupe mai mici, atribuind fiecaruia o statie specifica unde sa se dezbrace de pantaloni, respectiv fusta.

Participantii trebuie sa aiba la ei un rucsac sau o sacosa pentru a depozita pantalonii, o cartela de acces la metrou sau bani pentru ea si mult entuziasm. De asemenea, acestia trebuie sa poarte haine normale de iarna (palarie, caciula, manusi etc.).

Participantii la manifestare isi vor scoate pantalonii in interiorul statiei de metrou, inainte de a intra in vagoane. Participantii la eveniment trebuie sa poarte boxeri sau pantaloni scurti, nefiind permisa versiunea de chiloti tanga.

La eveniment pot participa cei care sunt dispusi sa isi dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a mentine un ton indiferent cu privire la acest lucru si care au un bilet de metrou valid.

De asemenea, participantii la eveniment trebuie sa actioneze ca de obicei, sa nu interactioneze cu alti participanti la eveniment pe care nu ii cunosc. In cazul in care sunt intrebati de oameni de ce circula in acest mod, ei le vor spune acestora ca "au uitat pantalonii acasa" si, da, le este "un pic rece". De asemenea, trebuie sa insiste ca este o coincidenta faptul ca si alte persoane si-au uitat in aceeasi zi pantalonii acasa.

De asemenea, participantii trebuie sa stea in vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revista sau o carte sau sa aiba activitatile pe care le au de fiecare data cand circula cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este planuit sa se desfasoare duminica, de la ora 15.00, si in orase precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver si Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

foto prima pagina: cuplu in metrou, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri