Setari Cookie-uri

Foto: Cele mai elegante coafuri ale anului 2014

Este incredibil. Pe primul loc in topul celor mai elegante coafuri din 2014 se afla UN BARBAT.

Fostul jucator de fotbal David Beckham si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

foto Facebook

Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

In cazul femeilor, varsta optima in ceea ce priveste frumusetea podoabei capilare este 32 de ani, dupa cum o dovedesc ducesa Catherine si actritele Anne Hathaway, Kirsten Dunst si Jessica Biel.

foto: Guliver/ Splash News

Cercetarea efectuata de Crown Clinic din Manchester, specializata in transplant de par, a mai aratat ca, in medie, femeile incearca 50 de coafuri inainte de a gasi stilul pe care il considera potrivit, in timp ce barbatii testeaza doar zece frizuri inainte de a se decide cu care le sta cel mai bine.

Citește și:

"Parul ducesei Catherine este admirat de femei din intreaga lume. Este stralucitor si mereu aranjat si pare mereu foarte linistita in privinta acestui lucru. Arata cum trebuie pentru o femeie de 32 de ani", a declarat Asim Shahmalak, medic chirurg specializat in transplantul de par.

Potrivit lui Asim Shahmalak, David Beckham este "un simbol in ceea ce priveste moda si stilul", iar "frizura lui nu are cum sa fie lipsita de importanta". "Intotdeauna a fost un lider in acest domeniu. Dupa ani de aranjari si tot felul de schimbari ale parului, pare sa fi ajuns la stilul care sa-l multumeasca pe deplin, la 39 de ani", a mai spus Shahmalak.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.