Setari Cookie-uri

O fata a trimis un balon cu un mesaj tatalui sau din Rai... apoi s-a intamplat asta

In fiecare an, o fetita trimite un balon cu o scrisoare tatalui sau ajuns in Rai. Anul acesta a avut parte de ceva incredibil.

In fiecare zi de 6 ianuarie, Ashlynn Marracino (16 ani) face ceva foarte special pentru a isi aminti de cel mai important om din viata ei. Fetita scrie cate o scrisoare tatalui sau, o leaga de un balon si ii dai drumul catre cer, sperand ca acesta sa gaseasca drumul pana in Rai, la tatal sau.

Se pare ca, totusi, anul acesta cerul a fost la 450 de kilometri distanta – balonul a fost gasit de Swisley, un proprietar de restaurant, care a vrut sa faca ceva frumos pentru fetita.

Am inceput sa citesc scrisoarea fetitei – La multi ani, tata. Eu voi fi mereu fetita ta, nu uita ca mi-e dor de tine. – Mi-am dat seama ce se intampla si am devenit emotional. Atunci am zis ca este de datoria mea sa fac ceva pentru acest copil."

Barbatul a cautat numele Marracino pe Facebook si a gasit-o pe tanara. El a postat o fotografie cu frumosul biletel scris de fata; pachetele cu cadouri si alte bilete de incurajare au ajuns pentru ea. In cele din urma, cei doi au reusit sa ia legatura:

Citește și:

Le-am cerut lui Dumnezeu si tatalui meu sa imi arate un semn. In noaptea inainte de a muri, m-a sunat, insa eu nu am auzit telefonul. Regret nespus ca nu am reusit sa vorbesc cu el si ca nu stiu ce voia sa imi spuna. Poate ca era ceva important. As vrea sa pot repara asta.” – a marturisit adolescenta.
Intre Swisley si Ashlynn s-a legat o prietenie foarte stransa.

Foto prima pagina: fetita cu balon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.