Setari Cookie-uri

Aceasta tanara se casatoreste cu TATAL EI

Fata care si-a pierdut virginitatea cu tatal sau, iar acum se casatoreste cu el. Si da, este tatal ei BIOLOGIC.

Este de-a dreptul infiorator. NYMag a intervievat o tanara anonima care are o relatie cu tatal sau de mai bine de doi ani... iar acum se casatoresc. Se pare ca barbatul este tatal ei biologic, insa acesta nu a fost in viata ei pana la 17 ani - fata nu si-a mai vazut tatal de la 4 ani.

Potrivit propriilor declaratii, mama ei era aroganta si foarte protectoare, iar in momentul in care tanara s-a intalnit cu tatal sau, intre ei a avut loc o atractie incredibila. In prima saptamana de la revedere, acestia au facut sex. Au avut o relatie conjugala timp de doi ani, iar acum au de gand sa se casatoreasca.

Indragostitii (bleah!) se strica cu nume dragastoase si si-au facut si tatuaje pentru a tine vine flacara pasiunii dintre ei. Toata lumea din jurul lor stie, mai putin mama tinerei (care, cel mai mai probabil, nu ar fi de acord cu acest tip de relatie).

Citește și:

Ei au in plan sa participe la o ceremonie de casatorie si sa faca si copii. Uneori, tanara inca il mai striga "tata", insa nu i se pare nimic ciudat. Ea este foarte sigura pe aceasta relatie si spune ca si-a gasit sufletul pereche:

"Cred ca avem o relatie mai buna decat oricare cuplu pe care l-am cunoscut pana acum si asta pentru ca legatura noastra este cu adevarat una foarte puternica. Ma simt atat de apropiata de el... si atat de indragostita. Suntem impreuna de doi ani si eu sunt inca la fel ca la inceput; ma simt ca in al noualea cer. Toata lumea spune ca suntem cel mai dragut cuplu. Pe tata l-am luat si la balul de absolvire, ca partener." - a spus adolescenta potrivit nymag.com

foto prima pagina: sarut cuplu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.