Setari Cookie-uri

Fiica lui Whitney Houston se zbate intre viata si moarte

Bobbi Brown, fiica lui Whitney Houston, se afla in coma dupa ce a fost gasita inconstienta in cada.

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston, lupta pentru viata ei, la doua zile dupa ce a fost descoperita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a resedintei sale, aflata intr-o suburbie a orasului Atlanta, a anuntat luni familia ei, citata de Reuters, informeaza Mediafax.

Bobbi Kristina Brown, fiica in varsta de 21 de ani a cantaretei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost transportata de urgenta la un spital din Roswell, un oras din statul american Georgia.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Nick Gordon, sotul lui Bobbi Kristina Brown, si un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown in cada din sala de baie, sambata, la ora locala 10.30. Tanara era cu fata in jos, intr-o cada plina cu apa si nu prezenta semne vitale.

Cei doi au telefonat imediat la numarul telefonic pentru urgente (911) si au inceput imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat pana la sosirea medicilor si a echipajelor de politie.

Citește și:

"Bobbi Kristina lupta pentru viata ei si este inconjurata de membrii apropiati ai familiei", a precizat familia Houston intr-o declaratie de presa. "Asa cum tatal ei a spus deja, va cerem sa onorati cererea lui de respectare a vietii private in aceasta perioada dificila".

Citand o sursa apropiata familiei Houston, CNN a anuntat ca Bobbi Kristina Brown a fost plasata de medici in coma indusa si a fost conectata la un aparat de ventilatie artificiala.

Starea functiilor sale cerebrale nu va fi cunoscuta pana cand medicii nu vor reduce sedativele pe care i le administreaza, a precizat aceeasi sursa pentru CNN.

Tara Landy, purtatoare de cuvant de la North Fulton Hospital, a refuzat sa ofere informatii despre starea de sanatate a tinerei.

Un raport al politiei locale, dat publicitatii luni, indica faptul ca politistii americani au raspuns unui apel telefonic care facea referire la un caz de inec. Felul in care apelantul a relatat incidentul nu a oferit nicio informatie despre starea de sanatate a tinerei si nici despre circumstantele in care aceasta a fost gasita.

Citește și:

Lisa Holland, purtatoare de cuvant a Politiei din Roswell, a spus ca mandatul de perchezitie si inregistrarea apelului telefonic la numarul de urgente 911 nu vor fi date publicitatii pana cand politia nu isi va incheia ancheta.

Rapperul Bobby Brown a cerut sambata opiniei publice sa respecte viata privata a familiei sale.
De asemenea, politia americana a efectuat o perchezitie in resedinta tinerei, cautand droguri, dar nu a descoperit astfel de substante, potrivit TMZ.com.

In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.