Setari Cookie-uri

Pont! Cum scapi de matreata

Matreata este inestetica si deranjanta pentru oricine, femei si barbati deopotriva.

Oricat de bine ar arata parul nostru, trebuie sa fim mereu atenti la matreata. Aceasta problema apare atunci cand scalpul este uscat sau produsele de ingrijire ale parului nu sunt cele potrivite.

In cele mai multe cazuri, matreata poate fi combatuta prin folosirea unor produse special (sampoanele, tratamentele). Nu este nevoie sa ne spalam mai des pe cap decat de obicei si nici mai dur, pentru ca putem irita si mai tare pielea capului. Matreata uscata este fina si separata de pielea capului, in timp ce matreata grasa adera pe scalp si provoaca deteriorarea acestuia.

Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio
In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:

Citește și:

OTETUL

Ajuta foarte mult la echilibrarea ph-ului la nivelul scalpului care se umple de matreata. Dupa samponare si masca, trebuie clatit parul cu un amestc din 2L de apa si o cana de otet. Se lasa cateva minute, apoi clatim cu apa calduta.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: matreata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.