Setari Cookie-uri

O vaduva a primit flori de Valentine's Day de la sotul sau decedat. P.S. I Love You

Sotul a murit in urma cu opt luni, iar una dintre dorintele sale a fost ca sotia sa sa primeasca un buchet de flori de Valentine's Day in fiecare an.

Povestea lor de dragoste face inconjurul lumii - va mai amintiti de filmul P.S. I Love You? Aceasta este o varianta reala a povestii de dragoste din film.

Shelly Golay, o femeie in varsta de 52 de ani din Casper, Wyoming, a primit un buchet de trandafiri de Valentine's Day. Cadoul era insotit si de un biletel:

"La multi ani de Valentine's Day, draga mea,

Ramai puternica!

Al tau pentru totdeauna,

Jim."

Frumosul buchet este din partea sotului sau, Jim Golay, care a murit in urma cu cateva luni din cauza unei tumori pe creier. Barbatul a murit la varsta de 53 de ani, in iunie 2014.

Potrivit DailyMail, inainte de a muri Jim a sunat la o florarie, unde a vorbit cu managerul, cerandu-i ca in fiecare an de Valentine's Day sa fie livrat un buchet de flori la adresa sotiei sale.

"Voi primi flori de Ziua indragostitilor, in fiecare an, pana in ziua in care voi muri. Acest gest este o dovada a dragostei lui. A fost un barbat incredibil si m-a iubit enorm, dincolo de limite. Nici macar moartea nu ne poate desparti. Este incredibil." - a declarat femeia.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.