Setari Cookie-uri

Vezi ceva in neregula? O mama nu a vazut si a costat-o viata copilului sau

Aceasta poveste tragica este o lectie IMPORTANTA pentru familiile de pretutindeni.

Acest baietel de doar 11 luni a murit intr-un accident de masina; micutul nu a fost pus corespunzator in scaunul de masina, iar mama lui, Holly, incearca sa transmita acum un mesaj important pentru toate familiile care calatoresc cu copii.

"Daca bebelusul vostru nu este asezat corect in scaunul de masina, un accident ar putea fi fatal pentru el. Vreau sa fiu sigura ca mesajul meu ajunge la cat mai multe persoane din lumea intreaga pentru ca ele sa nu treaca prin ce am trecut eu." - spune Holly, potrivit ABC7.

Potrivit American Academy of Pediatrics, sugarii si copiii mici au nevoie de un scaun de masina pana cand implinesc doi ani sau pana cand ei ajung la greutatea sau inaltimea permisa de producatorii marcii autoturismului. Holly nu a stiut acest lucru. Cu doar cateva zile inainte de accident, femeia a postat pe Facebook o fotografie cu micutul in scaunul de masina. Acum imaginea a devenit virala.

Citește și:

Bretelele centurii sunt rasucite, iar aceasta greseala a costat-o viata fiului sau.

"Nimeni nu mi-a spus nimic. Mi-as dori sa fie macar o persoana care sa imi atraga atentia si sa ma corecteze, spunandu-mi ca micutul meu nu sta corespunzator in scaunul lui." - a adaugat mama.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.