Setari Cookie-uri

Filmul Fifty Shades of Grey, un pericol pentru femei

Mai multe femei au fost arestate dupa ce au vazut Fifty Shades of Grey. Motivul este incredibil.

Mai multe proiectii ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care au avut loc recent in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase ale spectatorilor, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

La Glasgow, in Scotia, trei femei au fost arestate dupa ce au agresat un barbat in timpul unei proiectii a acestui film, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, barbatul le-a cerut celor trei femei sa pastreze linistea in timpul filmului. Ca raspuns, cele trei femei l-au agresat fizic. Au existat cateva articole in presa care spun ca barbatul - al carui nume nu a fost dat publicitatii - a fost lovit si cu o sticla, insa reprezentantii cinematografului au negat aceasta informatie, potrivit revistei Vanity Fair.

Cele trei femei au fost escortate in afara cinematografului de politistii scotieni si au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice.

Citește și:

Se pare ca femeile arestate nu reprezinta singurul exemplu de comportament nepotrivit adoptat de unii dintre spectatorii din acelasi cinematograf. Un alt martor, citat de The Telegraph, afirma ca mai multor femei li s-a facut rau in holul cinematografului. "Acolo erau mai multe femei incredibil de bete, care vomitau pe hol si pe coridoare. S-au primit si cateva plangeri, in urma uneialte proiectii, in acelasi cinematograf, din cauza unor spectatori beti si galagiosi", a spus acelasi martor.

Pe de alta parte, in statul american Florida, mai multi adolescenti, in numar de peste 100, au jefuit un mall dupa ce reprezentantii unui cinematograf le-au interzis accesul in sala. Potrivit publicatiei Kansas Star, adolescentii nu au avut voie sa intre la acel film intrucat pelicula a primit clasificarea "R", care impune ca orice spectator sub 17 ani sa fie insotit in sala de un adult. Incidentul s-a produs luni, 16 februarie, si, in urma lui, bandele de adolescenti suparati au devastat standurile cu alimente din cinematograf si, apoi, pe cele dintr-un mall din orasul Orlando. Din fericire, nimeni nu a fost ranit si nu au fost raportate pagube materiale importante.

Citește și:

"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu" de presa americana, a fost interzis in China si in alte tari, chiar daca scenele de sex care se regasesc in cartea omonima, scrisa de autoarea E.L. James, sunt "mai blande" in adaptarea cinematografica.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock


Kudika
21 Februarie 2015
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.