Setari Cookie-uri

Video: Cum sa deschizi nuanta parului tau fara sa te vopsesti?

O nuanta mai deschisa la par in doar cateva minute doar cu ingrediente NATURALE.

Fetelor, ce ziceti de o schimbare de look pentru primavara? Fara vopsea, fara alte produse care sa va distruga firul de par - ci din contra; am gasit o modalitate inedita pentru a deschide nuanta parului cu ajutorul unor ingrediente 100% naturale.

Eu imi doresc de foarte mult timp putine suvite mai deschise in par pentru a crea volum si luminozitate, insa am parul natural si refuz sa bag vopsea in el, stiind cat de greu mi-a fost si de cat timp am avut nevoie pentru a il lasa sa creasca si a scapa de vopseaua din el.

Bineinteles, nu va asteptati sa treceti de la brunet la blond, insa va asigur ca schimbarea va fi vizibila.. iar parul mai sanatos si mai hidratat.

De ce aveti nevoie: ulei de masline, miere si banana - se pun toate in blender si se paseaza pana se obtine o pasta fina. Aplicati amestecul pe par si lasati-l sa actioneze pentru 30-40 de minute. Spalati cu sampon si folositi un balsam pentru hidratare.

Citește și:

Puteti repeta acest proces de mai multe ori, pana cand sunteti multumite de rezultat; pana la urma vorbim despre un tratament de par, care are ca efect si deschiderea nuantei firelor de par.

foto prima pagina: par saten, par blond Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.