Setari Cookie-uri

Video: Aplica fond de ten foarte inchis pe fata. Apoi continua cu unul foarte deschis. Rezultatul? FABULOS

La inceput am crezut ca ii face un machiaj de Halloween, insa cand am vazut cum arata la final am ramas fara cuvinte. Asta inseamna arta in machiaj.

Cum sa te transformi dintr-o femeie obisnuita intr-o adevarata diva? Este foarte simplu - ia lectii de machiaj. Si nu este necesar sa scoti din buzunar bani pentru a invata cum sa te machiezi ca o profesionista, ci doar sa gasesti tutorialele potrivite.

Recent, am dat peste unul dintre cele mai bine realizate machiaje pe care le-am vazut vreodata. Ce-i drept, este un machiaj cu totul special, pe care nu il poti purta zi de zi, ci doar la evenimente importante, sedinte foto sau alte momente care necesita un ten impecabil (care da si bine in poze).

Kim Kardashian foloseste de ani buni arta machiajului, stiind foarte bine cum sa isi scoata in evidenta trasaturile fetei si cum sa isi ascunda imperfectiunile cu ajutorul conturului. Si intotdeauna arata ca scoasa din cutie.

Clipul de mai jos este dovada ca orice femeie obisnuita se poate transforma intr-un adevarat top model daca stie cum sa aplice produsele de machiaj.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.