Setari Cookie-uri

Teorii incredibile despre Game of Thrones, cel mai vizionat serial al momentului

Al cincilea sezon al serialului fenomen Urzeala Tronurilor va avea premiera pe 12 aprilie, iar fanii sunt din ce in ce mai nerabadatori sa afle ce se va intampla in continuare cu personajele preferate.

Game of Thrones este un serial extrem de complex, de la personaje foarte puternic conturate, la locuri de vis si povesti incredibile. Asa cum era de asteptat, multe din intrebarile care nu si-au gasit raspuns sau intamplarile ciudate care s-au intamplat pana acum s-au transformat in teorii pe cat de nebunesti, pe atat de posibile. Autorul cartilor si scenaristul serialului, George R.R Martin, a creat un univers cu totul diferit de ce am vazut pana acum, cu personaje care nu se incadreaza total in niciun tipar de bine sau rau, in care nu poti sa fii niciodata sigur de ce se va intampla si care va fi soarta fiecaruia.

Teorii despre Game of Thrones pe care trebuie sa le stii

1. Jon Snow nu este fiul lui Eddard Stark

Inca de la inceput au existat intrebari si suspiciuni despre adevarata origine a personajului, iar daca tatal se credea a fi Eddard Stark, identitatea mamei sale a fost un adevarat mister. O teorie care a inceput sa circule din ce in ce mai mult in jurul carismaticului Jon Snow este aceea ca Eddard Stark nu ar fi tatal sau ci…unchiul, iar parintii sai adevarati sunt Rhaegar Targaryen si Lyanna Stark, sora lui Eddard. Inainte de a muri Lyanna si-a rugat fratele sa-si tina promisiunea fata de ea, iar cel mai probabil a fost promnisiunea de a avea grija de fiul ei. In cazul in care aceasta teorie se dovedeste a fi una adevarata, atunci Jon Snow devine mostenitorul de drept al Tronului de Fier. Oare ce va avea de spus Daenerys?

Citește și:

2. Stannis Baratheon nu este nici pe departe un salvator

Melissandre il urmeaza pe Stannis peste tot si crede cu tarie ca este intruchiparea lui Azor Ahai, cel care va aparea lumea in razboiul impotriva “Umblatorilor albi” sau “Ceilalti”. In una din viziunile sale, Melissandre a vazut cum va avea loc aceasta lupta si l-a vazut si pe Stannis Baratheon. De ce parte va lupta acesta ramane totusi un mister. Azor Ahai sau Printul Promis nu se aseamana mai deloc cu Stannis Baratheon si al sau caracter indoielnic si intunecat, iar cei mai multi au dus si mai departe aceasta teorie spunand ca eroul promis nu este nimeni altul decat Jon Snow.

3. Eunucul Varys poate avea sange regal

De la inceputul sezonului au existat multe intrebari care nu si-au gasit raspunsul, in ceea ce priveste personajul lui Varys. Daca la Baelish sau Littlefinger lucrurile au fost clare de la inceput, isi doreste putere si ar face orice pentru asta, Varys este un personaj extrem de misterios. Cand pare ca doreste sa faca dreptate cand pare ca unelteste tot felul de lucruri, insa ce devine din ce in ce mai clar este faptul ca Varys a fost un sustinator al casei Targaryen inca de la inceput si a incercat prin toate mijloacele sa o protejeze pe Daenerys. Sa faca oare parte din familia ei?

Citește și:

4. Cuvantul “Hodor” are un inteles secret

Hodor este cela care il protejeaza si il apara pe Bran Stark in calatoria sa si care este capabil sa spuna un singur lucru: Hodor. Ii este extrem de loial lui Bran, este bland dar are o putere foarte mare, iar cand se enerveaza se transforma total. Desi este strigat Hodor, numele sau adevarat este Walder. Una din teorii, privind cuvantul Hodor, se refera la faptul ca acesta este inspirat de zeul nordului Hod, iar personajul are puteri supranaturale care nu au fost inca dezvaluite in totalitate.

5. Jaime este cel care o va ucide pe Cersei

Cersei Lannister isi uraste din tot sufletul fratele mai mic Tyrion, nu doar din pricina aspectului sau si a faptului ca mama lor a murit dandu-i nastere, ci si pentru ca o ghicitoare i-a spus ca cel care care ii va aduce moartea va fi fratele mai mic. Cu toate acestea, Cersei, are doi intrucat Jaime, fratele sau geaman si cel cu care are o relatie incestuoasa, s-a nascut la putin timp dupa ea. In urma intoarcerii lui Jaime pe Taramul Regelui iubirea lor pare sa se transforma din ce in ce mai mult in ura.

Citește și:

Foto prima pagina: game of thrones, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.