Setari Cookie-uri

Video: Coase o banda din dantela pe interiorul blugilor scurti. Motivul? Arata FABULOS

Arata perfect si sunt excelenti pentru perioada verii. Trebuie sa incercam si noi sa facem aceste modele.

Te-ai plictisit de blugii vechi, care iti incarca sifonierul? Stiu, nu te lasa inima sa renunti la ei, insa esti convinsa ca nu ii vei mai purta niciodata. De aceea te sfatuiesc sa ii tai - transforma-i in pantaloni scurti, pe care cu siguranta ii vei purta in perioada verii.

Iata o metoda inedita prin care iti poti decora pantalonii pentru sezonul cald - fie ca vorbim despre blugi scurti sau despre blugi taiati, accesoriile delicate reusesc sa transforme o pereche de pantaloni obisnuita intr-una feminina si foarte sofisticata.

Singurele lucruri de care ai nevoie sunt (bineinteles) blugi scurti, banda din dantela (alba sau orice culoare iti doresti tu), lipici pentru haine sau ac si ata. Poti folosi si alte decoratiuni precum flori sau modele care sa te reprezinte - acestea vor fi pozitionate in zona buzunarelor.

Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti sau sa cosi dantela pe interiorul pantalonilor. In clipul de mai jos aveti si cateva modele de prezentare: cum sa porti blugii scurti cu dantela?

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.