Setari Cookie-uri

Video: Taie merele in felii subtiri. Cateva momente mai tarziu? EXTRAORDINAR

Este cel mai elegant si frumos desert pe care l-am vazut pana acum. Si se face mai usor decat credeti.

Circula pe internet o reteta extrem de simpla de mini-tarte trandafiri cu mere. Si, credeti-ma, pe cat pe pompos suna pe atat de gustoase sunt.

Acest desert este foarte popular deoarece arata extrem de bine (este probabil unul dintre cele mai frumoase deserturi pe care le-am vazut pana acum) si sunt folosite doar mere obisnuite pentru a face buchetele de trandafiri.

Ingredientele de care ai nevoie:

- o cana de faina alba;

- un mar rosu mare;

- 2 lingurite de zahar;

- o lingurita de miere;

- 3 lingurite de apa;

- 1/2 pachet unt;

- optional, un praf de scortisoara macinata.

Tot ce trebuie sa faci este sa tai marul in doua, apoi fiecare sectiune trebuie taiata in feliute cat mai subtiri. Intr-un vas rezistent la caldura adauga feliile de mar alaturi de zahar, miere si apa. Pune pe foc pentru aproximativ 3-4 minute.

Este timpul sa pregatesti si aluatul: pune untul intr-un bol; adauga 3 lingurite de sirop (cel fiert in vas) si faina. Amesteca pana cand se incorporeaza. Taie aluatul in doua si foloseste un facalet pentru a il intinde. Taie apoi cate o fasie de aluat de 2.5 cm latime si 20 cm lungime.

Citește și:

Pe fiecare fasie pune bucatile de mar (acum poti presara scortisoara), apoi infasoara astfel incat sa faci un trandafir. Adauga "floricica" intr-o forma de cupcake. Baga la cuptor pentru 15-18 minute (la 180 de grade celsius).

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.