Setari Cookie-uri

Foto: Barbatul care se transforma in orice vedeta isi doreste!

Arata ireal, insa este cat se poate de natural. Un makeup artist reuseste sa se transforme in Kim Kardashian sau orice alta vedeta doar cu ajutorul machiajului.

In timp ce mie inca imi tremura mana cand trebuie sa aplic tusul de ochi, acest barbat nu are nicio problema cu machiajul - si reuseste sa se transforme in orice vedeta/ persoana isi doreste folosind trucuri incredibile de makeup.

Paolo Ballesteros are 32 de ani si este makeup artist; pana nu demult, doar filipinezii erau cei care ii admirau munca. Insa odata ce si-a facut cont pe Instagram si a urcat pozele cu transformarile lui, a devenit cunoscut in intreaga lume. Ziarele internationale au inceput sa scrie despre el, in timp ce pagina de Instagram a ajuns sa adune peste 680.000 de followeri.

Paolo posteaza destul de des imagini cu transformarile sale, insa cele mai populare poze sunt cele in care s-a machiat precum Kim Kardashian, Dakota Johnson (actrita din Fifty Shades of Grey) si Kylie Jenner (sora mai mica a lui Kim Kardashian):

Citește și:

Kim Kardashian

Dakota Johnson - Anastasia Steele din Fifty Shades of Grey

Kylie Jenner

Cher

Cate Blanchett

Julianne Moore

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.