Setari Cookie-uri

Video: Acesti jurati X Factor au fost CONCEDIATI imediat dupa ce i-au spus asta concurentului

Iata ce se intampla in tarile civilizate in momentul in care un jurat jigneste un concurent.

Producatorii de la X Factor Noua Zeelanda au concediat imediat doi jurati dupa ce astia au ras de un concurent.

Willy Moon si sotia sa, Natalia Kills, au inceput sa jigneasca un tanar imediat dupa ce acesta a terminat de cantat piesa. Acestia l-au numit "dezgustator" si "infiorator" din cauza aparitiei pe care a avut-o, desi numarul lui a fost extrem de apreciat de toti cei din sala.

Ceilalti doi jurati au privit ingroziti cum Natalia il acuza pe Irvine de faptul ca a furat look-ul unic al sotului sau, tanarul indraznind sa poarte un costum obisnuit si sa isi pieptene parul pe spate.

"Te faci de ras asa. Este dezgustator. Ceea ce vrei sa faci este pur si simplu groaznic. Mi-e rusine sa stau aici, in prezenta ta, si sa iti spun parerea despre prestatia pe care ai avut-o." - a spus femeia jurat.

Willy Moon l-a comparat pe tanar cu un criminal in serie:

Citește și:

"Este ca si cum Norman Bates s-a imbracat in hainele mamei sale. Am impresia ca vei coase pielea cuiva pe fata ta si ii vei omori pe toti cei prezenti in sala."

Atat Willy Moon, cat si Natalia Kills, au fost concediati, contractul cu cei doi fiind incheiat imediat:

"Este normal ca juratii X Factor sa vina cu critici pentru concurenti insa asta este prea mult. Nu vom tolera astfel de tirade distructive din partea oricarui membru al juriului. Participantii pun tot ce au mai bun in aceasta competitie si ar trebui sa primeasca un feedback profesionist si constructiv." - a declarat Mark Weldon, chief executive of producers MediaWorks, informeaza Fasterlouder.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.