Setari Cookie-uri

Video: I-au spus ca este GRASA si DEZGUSTATOARE. Ce a facut tanara? INCREDIBIL

Aceasta tanara a facut ceva MINUNAT. Si nimeni nu a mai indraznit sa rada de ea niciodata.

Whitney Way Thore este o tanara care s-a luptat cu tulburari de alimentatie ani de zile; a fost foarte slaba, insa apoi a inceput sa ia in greutate. I-a fost destul de dificil sa isi mentina greutatea, iar dietele si curele de slabire extrem de dure i-au distrus organismul.

O afectiune numita sindromul ovarelor polichistice a facut-o sa mai puna inca 50 de kilograme la greutatea sa. Modul in care arata o facea sa se simta tot timpul deprimata, incat la un moment dat a refuzat sa mai iasa din casa deoarece toata lumea radea de ea.

Dar Whitney este o fata puternica si, cu ajutorul celor apropiati, ea a reusit sa isi invinga temerile si sa nu mai lase ca cei rai sa ii influenteze starea de spirit. Nu poate sa slabeasca, insa asta nu o impiedica sa se bucure de viata si sa isi continue pasiunea, dansul.

Tanara a creat o serie de clipuri pe Youtube, cu numele de A Fat Girl Dancing (o fata grasa danseaza), inspirand astfel multe femei care au probleme asemanatoare cu ale sale.

Citește și:

Whitney vrea sa reaminteasca tinerelor din lumea intreaga ca sunt frumoase asa cum sunt ele si nu cum le percepe societatea.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.