Setari Cookie-uri

Video: Surioara ei este in scaun cu rotile. Apoi fetita face ASTA! Mi-au dat lacrimile

Are doar 10 anisori si se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. Insa sora ei nu o lasa niciodata sa fie diferita de ceilalti copii.

Acesta este probabil cel mai frumos si mai emotionant dans vazut vreodata. Este atat de sensibil deoarece are o poveste incredibila si reala in spate.

Gracie Latkovski are numai 10 ani si traieste in scaun cu rotile din cauza paraliziei cerebrale si a fibrozei chistice. Visul ei era acela de a fi dansatoare, asa ca parintii au facut tot posibilul sa o ajute sa isi urmeze pasiunea. Din fericire, ei au gasit un antrenor cu idei minunate, care a pus in practica un dans exceptional - alaturi de Gracie danseaza si sora sa mai mare, Quincy.

Cele doua fete au urcat pe scena la WHAS Crusade for Children telethon, o competitie ce a avut loc in anul 2013, unde au dansat pe piesa Reflections, cantata de Jackie Evancho.

Versurile melodiei se impletesc de minune cu coregrafia - oglinda are o importanta aparte, simbolizand conexiunea dintre vis si realitate, surorile vazandu-se prin ochii celeilalte.

Citește și:

Acest dans le-a ajutat pe micute sa castige primul premiu in cadrul concursului.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.