Setari Cookie-uri

Video: Scoate galbenusul din oul fiert si face cel mai FRUMOS aperitiv de Paste

Aceasta gustare va fi piesa de rezistenta de pe platourile cu gustari. Pe cat de bine arata pe atat de usor se pregateste.

Vrei sa iti uimesti invitatii sau familia cu un super aperitiv de Paste? Ouale umplute sunt o gustare destul de intalnita la romani - insa ce ai zice daca ai invata sa le decorezi altfel, mult mai dragut decat modul in care erai obisnuita?

Iata o modalitate extrem de interesanta si usor de realizat de a face cele mai frumoase oua umplute. Ce trebuie sa faci? Fierbi ouale pentru cateva minute (este important ca acestea sa fie bine fierte).

Cu un cutit ascutit, tai putin din ou (pentru a sta fara nicio problema pe tava), apoi tai si zona de sus (aceasta va forma "capacelul"), scoti galbenusul si il adaugi intr-un bol. Peste galbenusuri adaugi maioneza, mustar si sare.

Adauga amestecul intr-o punga de ornat prajituri (poti folosi si o punga obisnuita, taiata intr-un colt) si pune-l apoi in fiecare ou. Pune "capacelul" peste si apoi esti gata de decorat - foloseste bucatele de morcovi si boabe de piper negru pentru a forma nasul, ochii si piciorusele.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.