Setari Cookie-uri

Foto: O fetita de doar cinci ani cu autism picteaza CELE MAI FRUMOASE tablouri din lume

Aceasta micuta este un adevarat artist. Te vei indragosti cand ii vei vedea adevaratele opere de arta.

Doar in Marea Britanie, peste 100.000 de copii sufera de autism.

Autismul variaza in diferite nivele, insa de cele mai multe ori acesta afecteaza o persoana, nepermitandu-i sa interactioneze in mod normal in situatiile sociale. Cel mai probabil, o persoana care sufera de aceasta boala nu agreeaza zgomotele puternice sau nu reuseste sa inteleaga modul in care oamenii actioneaza si motivul pentru care actioneaza in acest fel.

In timp ce multi dintre cei care sufera de autism nu sunt dornici sa interactioneze cu lumea exterioara, exista unele persoane care au talente incredibile. Ca exemplu o avem pe Grace Iris, o fetita de doar cinci ani din Marea Britanie, care este un adevarat artist.

Micuta are o atentie incredibila la detalii, iar abilitatile ei de artist o ajuta sa creeze unele dintre cele mai frumoase opere de arta pe care le vei vedea vreodata.

Citește și:

Iris este adorabila! In timp ce majoritatea copiilor invata sa vorbeasca la varsta de doi ani, ea acum invata sa foloseasca anumite cuvinte pentru a comunica cu cei din jurul ei. In ciuda barierelor lingvistice, Grace foloseste o alta forma de comunicare - picturile sale.

Modul in care intelege culorile si puterea de a le combina intr-o modalitate unica sunt pur si simplu incredibile. Picturile ei sunt demne de a sta intr-o expozitie de arta, alaturi de operele altor mari artisti, nu credeti?

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.