Kudika
15 Aprilie 2015

Pink a participat la un eveniment caritabil. Imediat ce au aparut pozele pe internet, toata lumea a inceput sa rada de ea. Raspunsul cantaretei a fost unul INCREDIBIL.

Recent, Pink a participat la evenimentul John Wayne 2015 Odyssey Ball, un eveniment caritabil pentru cancer – in schimb, in loc sa se concentreze asupra donatiei sale, oamenii au inceput sa rada de ea pentru ca… S-A INGRASAT.

5 Trucuri pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate peste iarna

Pe retelelele de socializare au aparut extrem de multe comentarii rautacioase cu privire la greutatea lui Pink. Vedeta nu a avut foarte multa rabdare cu rautaciosii, asa ca a venit cu o replica, care i-a facut sa intre in pamant de rusine.

foto Guliver/ Splash News

Din cate vad din comentariile legate de greutatea mea, multi dintre voi sunteti ingrijorati pentru mine. Faceti referire la imaginile recent aparute in presa, facute in timpul evenimentului caritabil la care am participat pentru a imi sustine buna prietena, Dr Maggie DiNome. Ea a primit premiul The Duke pentru eforturile neobosite si contributiile incredibile pentru eradicarea cancerului.


Dar, din pacate, greutatea mea pare sa fie un subiect multmai important pentru voi. Recunosc, acea rochie nu a fost fotogenica, asa cum a fost la mine in bucatarie. De asemenea, recunosc ca m-am simtit foarte draguta. De fapt, ma simt FRUMOASA. Asa ca, dragii mei ingrijorati de mine, va rog sa nu va mai faceti griji pentru mine. Nici eu nu imi fac griji pentru voi. Sunt complet sanatoasa, complet fericita si corpul meu sanatos, voluptos si incredibil de puternic are parte de cea mai buna perioada din viata lui. Va multumesc pentru interesul fata de mine.

Cu dragoste, cheesecake."

foto: Twitter

Cum sa scapi de kilogramele in plus cu pepene galben
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: