Setari Cookie-uri

Doctorii nu i-au mai dat nicio sansa de supravietuire sotului sau. Apoi femeia a facut ASTA. Nu pot sa cred

Doctorii i-au spus sa isi deconecteze sotul de la aparate si sa il lase sa moara. Insa ea a vrut sa mai incerce ceva. Ce a urmat? Incredibil.

In luna iulie, anul 2011, Danielle Josey David, o tanara de doar 24 de ani din Savannah, Georgia, a primit un sfat devastator de la echipa de medici care avea grija de sotul sau – acestia i-au spus sa il lase sa moara deoarece avea doar o sansa de 10% pentru a supravietui, informeaza Yahoo.

Matt, 23 de ani, era in coma dupa un accident grav de motocicleta; acesta avea leziuni cerebrale traumtatice – este vorba despre leziunea axonala difuza, o leziune a creierului; aceasta este una dintre principalele cauze de deces la personalee cu leziuni cerebrale traumatice si de multe ori lasa pacientul intr-o stare vegetativa permanenta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Chiar daca medicii nu au crezut ca sansele sunt in favoarea lui Matt, Danielle, sotia lui, nu a vrut sa renunte la el dupa doar noua zile de la accident.

Aceasta a fost o alegere dificila pentru mine. Nu am vrut sa ajunga sa fie precum o leguma, iar medicii imi spuneau ca daca il las sa traiasca, fix asa se va intampla.” – a scris Danielle pe blogul sau.

Citește și:

M-am rugat foarte mult si am hotarat ca vreau sa ramana conectat la aparate. A doua zi, Matt a deschis ochii.

In timp ce barbatul era inca in stare vegetativa, el, a fost trimis acasa, unde Danielle si mama ei au avut grija de el tot timpul.

Daca aveam de gand sa il aducem acasa, trebuia sa ne asiguram ca va avea parte de cea mai buna ingrijire din lume.” – a declarat mama femeii.

Dupa doar trei luni de stat la pat, Matt a rostit primele sale cuvinte de la producerea accidentului: “INCERC!

Astazi, la doi ani de la producerea accidentului, Matt este inca in faza de recuperare, insa este capabil sa mearga de unul singur, face yoga si chiar o ajuta pe Danielle la treburile casnice. Desi ii este inca foarte dificil sa comunice, vocea lui fiind groasa si greu de inteles, si nu mai are nicio amintire legata de casatoria cu Danielle, el a gasit o modalitate inedita pentru a ii spune sotiei sale cat de mult inseamna pentru el – printr-un mesaj telefonic:

Citește și:

In loc sa scriu niste fraze luate de pe net, iti voi spune direct, cu cuvintele mele, cat de mult insemni pentru mine. Iubesc, nu… de fapt PRETUIESC fiecare respiratie, mesaj, apel, zambet si pas pe care il faci. Esti o femeie incredibila si VREAU sa te fac fericita pentru tot restul vietii. Sunt extrem de mandru sa fiu vazut ca sotul tau. Banuiesc ca toti sotii spun sotiilor lor ca sunt cele mai frumoase femei de pe pamant… eu intotdeauna am crezut ca acesta este doar un cliseu… insa m-am inselat pentru ca eu cred pe deplin, din toata inima si cu tot sufletul meu ca esti CEA MAI FRUMOASA FEMEIE DIN LUME. Iti multumesc enorm pentru ca ai ramas cu mine si pentru ca ma ajuti in aceste momente dificile.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.