Setari Cookie-uri

Aceasta femeie banuia ca sotul ei o insala. Asa ca a facut ASTA! Genial

O femeie banuia ca sotul ei insala cu cea mai buna prietena a sa. Pentru a scapa de indoieli a recurg la cea mai buna metoda pentru a descoperi daca este adevarat.

Este foarte dificil sa afli ca sotul tau, barbatul care te-a ales pe tine ca partenera pe viata, a decis sa te insele. Este si mai dificil atunci cand afli ca acesta te insala cu nimeni alta decat cea mai buna prietena a ta. O femeie a povestit pe un forum cum a reusit sa depaseasca aceste momente dificile.

Imediat dupa ce a trecut peste perioada dureroasa, in care nu intelegea cum de i se intampla tocmai ei asta, femeia a decis sa se razbune - si a gasit cea mai buna modalitate, care a ajutat-o si sa descopere daca banuielile ei sunt reale.

"Cand eram casatorita, aveam o presimtire ciudata - nu stiu de ce, dar stiam ca ma insala. Nu mai era aceeasi persoana, nu mai era atent cu mine asa cum era inainte. Intr-o zi am gasit un pachet de prezervative in masina lui; eu iau anticonceptionale. Cutia era deja deschisa, asa ca am facut o mica gaura in ambalajul fiecarui prezervativ.

Citește și:

Apoi le-am scufundat in apa cu mult praf de chilli pentru o ora. Le-am sters bine, le-am pus in cutie si le-am lasat in masina, fix in locul in care le-am gasit.

Dupa cateva ore, sotul meu a venit la mine si mi-a spus ca trebuie sa se duca la mama lui pentru a o ajuta cu cateva treburi prin casa. A plecat; trei ore mai tarziu, cea mai buna prietena a mea m-a sunat pentru a imi spune ca a facut sex cu <<prietenul ei>> si ca simte arsuri in zona intima.

Sotul meu a venit acasa si si-a pus o punga de gheata pe pantaloni, spunand ca are o senzatie foarte ciudata. In acel moment mi-am dat seama ca amandoi isi bat joc de mine si am decis ca este momentul sa divortez.

Niciunul dintre ei nu stie ca eu stiam de relatia dintre ei si nici nu vreau sa le spun."

foto prima pagina: prezervative, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.