Setari Cookie-uri

Video: Cainele lui a paralizat, asa ca barbatul face ASTA in fiecare zi. Mi-au dat lacrimile

Este cel mai frumos gest pe care cineva il poate face pentru animalul sau aflat in suferinta.

Kane este un catel husky batranel, care are probleme de sanatate. In urma cu foarte putin timp animalutul a paralizat - nu isi mai poate controla labutele din spate. Din pacate, este prea batran pentru operatie, iar doctorii nu pot face nimic pentru a ii atenua durerea.

Analgezicele nu isi mai fac efectul, insa stapanul sau nu vrea sa il eutanasieze. Acesta a descoperit ca apa ii foarte foarte bine catelului, atenunandu-i durerea. Se pare ca terapia cu apa este un tratament eficient pentru animalutele care trec prin interventii chirurgicale, au probleme cu artitra, dificultati in mobilitate sau chiar paralizie.

In piscina, Kane nu mai trebuie sa isi sustina propria greutate, asa ca durerea dispare aproape complet. A fost o usurare pentru familia cainelui sa stie ca acesta nu mai sufera atunci cand se afla in apa.

De cele mai multe ori stapanii renunta sa mai lupte alaturi de animalele lor de companie atunci cand acestea au o problema de sanatate si aleg imediat eutanasierea.

Citește și:

Stapanul acestui husky minunat face tot posibilul ca ultimele clipe de viata ale catelului sa fie unele fericite - pentru a il ajuta cu problema lui de sanatate, barbatul sta cu el pana si doua ore in piscina, de cateva ori pe zi.

"Nu stim sigur cat va mai trai, insa atata timp cat este printre noi eu ma voi asigura ca va fi fericit si va avea parte de toata dragostea familiei." - spune "tatal" catelului.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.