Setari Cookie-uri

Video: Amesteca faina cu bucatele de ciocolata. Cateva minute mai tarziu? DELICIOS

Cu aceasta reteta iti vei impresiona toti invitatii. Cum sa faci shot-uri de ciocolata?

Iata o reteta cum nu ai mai vazut pana acum - shot-uri comestibile: arata incredibil, sunt extraordinar de gustoase si se fac foarte usor. Cu aceste minunatii iti poti impresiona invitatii la un eveniment sau o petrecere.

Cum se fac? Ingredientele de care ai nevoie sunt:

- o cana de unt;

- o cana de zahar;

- un galbenus de ou;

- doua lingurite de esenta de vanilie;

- doua cani de faina;

- jumatate lingurita sare;

- o cana de fulgi de ciocolata.

Porneste cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol amesteca untul cu zaharul; adauga galbenusul de ou si esenta de vanilie si continua sa amesteci pana cand toate ingredientele sunt incorporate. Continua sa adaugi treptat faina si sarea, apoi fulgii de ciocolata - aluatul trebuie sa fie un pic sfaramicios.

Foloseste o tava de briose pentru a da forma fiecarui paharel. Lasa la rece pentru 20-30 de minute, apoi baga la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand prajiturelele incep sa prinda culoare. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca complet.

Citește și:

Aceste bunatati pot fi servite cu un sirop de ciocolata, realizat din ciocolata alba, lapte si esenta de vanilie (se topeste ciocolata la baine marine, apoi se adauga laptele si esenta de vanilie) sau chiar cu un lichior delicios de ciocolata (pentru adulti).

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.