Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru sotul meu, care este pe cale sa ma paraseasca

Cred ca m-am obisnuit cu ideea ca vei fi al meu pana la batranete.

Suntem casatoriti de 21 de ani si ne cunoastem de 25 de ani. Au trecut trei zile de cand mi-ai spus ca nu ma mai iubesti. Nu pot descrie cum m-au facut sa ma simt cuvintele tale. Era ca si cum ma uitam la o telenovela.

Se pare ca acea scurta vacanta a fost ultima noastra vacanta de familie; am facut o plimbare prin padure cu fiica noastra. Ne-am asezat, iar ea a inceput sa alerge si sa se plimbe pe carare. M-am gandit ca acela va fi cel mai bun moment pentru a discuta.

Am inceput conversatia; distanta dintre noi m-a facut sa ma simt inexistenta. M-am gandit ca o discutie sincera ne-ar putea ajuta sa ne rezolvam problemele.

Mi-ai spus ca nu mai esti fericit, ca vrem lucruri diferite, ca nu esti sigur ca mai vezi un viitor alaturi de mine. Iar acum, dragostea ta pentru mine, singurul lucru care ma tinea in picioare, s-a evaporat.

As putea sa incep sa plang (si am facut-o de foarte multe ori)… cand ma gandesc la ce am facut cu relatia noastra ma simt groaznic. Ai fost atat de bun cu mine si m-ai ajutat de fiecare data. Stiu ca te-am respins fizic de mai multe ori (nu stiu si nici nu voi sti care a fost motivul) si nu te-ai suparat, insa m-ai inteles de cele mai multe ori. Ai fost grijuliu, atent si stiu ca m-ai iubit cu tot sufletul tau. Asa ca, de ce te-am tratat in acest fel?

Citește și:

Cred ca m-am obisnuit cu ideea ca vei fi al meu pana la batranete. Dar la tine nu a fost asa – de fiecare data incercai sa aduci ceva nou in casnicia noastra. Imi pare rau ca eu nu am facut nimic. De cand am discutat, te-ai schimbat foarte mult. Aproape ca eviti sa ma atingi, iar asta ma face sa mor cate putin. Eu incerc sa salvez aceasta casnicie, ai putea depune si tu putin efort doar pentru a imi permite sa te recuceresc.

Ti-am spus cat de rau imi pare, ca voi incerca sa invat din greseli si cum ma voi schimba. Uneori mi-as taia limba la cate cuvinte groaznice ti-am spus in toti acesti ani. Ma simt rusinata de faptul ca ai reusit sa ma suporti pana acum.

Mi-ai spus ca nu poti face nimic in ceea ce priveste felul in care te simti; nu ai putea incerca de dragul fiicei noastre? Noi trei am putea fi fericiti impreuna, trebuie doar sa incerci sa imi mai dai o sansa. Stiu ca aceasta este o perioada dificila pentru noi toti, insa imi doresc ca fetita noastra sa creasca intr-o familie cu doi parinti. Vreau sa salvez ce este intre noi de dragul iubirii care ne-a unit odata.

Citește și:

Acum, cand mi-ai spus ca vrei sa ma parasesti, imi dau seama cat de mult te iubesc si cat de proasta am fost pentru ca te-am lasat sa imi scapi printre degete. Am avut toata atentia ta, insa dupa casnicie m-am culcat cu capul pe o ureche crezand ca nu vom divorta niciodata.

TU ai fost stanca mea in toti acesti ani si vreau sa stiu ca vei fi si in continuare.

Problemele mele cu greutatea m-au facut sa nu mai am incredere in mine in ultimii 10 ani; poate ca acesta a fost motivul pentru care te respingeam uneori. Imi era rusine ca tu, partenerul meu de viata, sa ma vezi dezbracata. M-ai ajutat mereu sa ma consider frumoasa insa stiam ca in adancul sufletului tau voiai sa vezi versiunea cu care te-ai casatorit, nu o femeie grasa.

Sper ca imi vei mai acorda o sansa – am trecut prin atatea impreuna, nu poti lua o asemenea decizie intr-un timp atat de scurt. Sper ca relatia noastra sa se schimbe, sper ca Andreea sa creasca in continuare intr-o familie fericita si sper sa ma poti iubi din nou. Imi doresc sa fim impreuna. Iti amintesti cand eram tineri si spuneam ca nici macar moartea nu ne va desparti? Vreau sa ne facem in continuare aceste promisiuni.

Citește și:

Mai da-mi o sansa…. Vreau sa iti arat ca pot schimba aceasta casnicie si ca te pot face fericit. Nu vreau sa mergem pe drumuri diferite pentru ca stiu ca daca vom ajunge la rascruce, viata nu va mai fi niciodata la fel de frumoasa fara tine. Nu vreau sa raman singura si nici nu vreau sa traiesc fara dragostea ta.

A ta pentru totdeauna,

sotia ta.

foto prima pagina: sot si sotie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.