Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru fiica mea: Nu te multumi niciodata cu putin

O scrisoare deschisa catre fiica mea care este in cautarea dragostei.

In timp ce ma indreptam catre bucatarie, imi dadeam seama ca ziua de astazi va fi una cu adevarat dificila. Posomorata cum eram, m-am apropiat de primul blat de bucatarie si acolo am gasit un biletel; era un mic text de la sotul meu "Zambeste! Te iubesc."

Am luat biletelul si l-am strans la piept, m-am inrosit, am zambit, am oftat.

In acel moment mi-am dat seama ca fiica mea este in spatele meu. M-am uitat catre ea, imi zambea printre mustati:

"Tati nu uita niciodata sa te faca sa zambesti, nu-i asa?"

"Nu. NICIODATA. Si ma rog ca intr-o zi sa gasesti barbatul care sa te iubeasca asa cum ma iubeste tatal tau pe mine...

Sper sa gasesti un barbat care sa aiba timp sa iti bucure inima si sa iti onoreze visele. Un barbat care sa iti intareasca slabiciunile si iti poarta poverile. Un barbat care sa iti spuna zi de zi cat de frumoasa esti. Un barbat care sa vada dincolo de defecte si sa iti accepte iubirea. Un barbat care sa te puna pe primul loc in fata tuturor, chiar si in fata familiei.

Citește și:

Un barbat care sa iti laude eforturile si sa iti accepte esecurile. Un barbat care sa te prinda atunci cand cazi si sa te ridice atunci cand ai nevoie disperata de sustinere. Un barbat care sa iti ierte greselile si sa isi aminteasca cat de multe i-ai oferit. Un barbat care sa iti asculte gandurile si sa te pretuiasca asa cum esti.

Un barbat care sa iti cunoasca potentialul si sa te admire pentru munca pe care o depui. Un barbat care sa aiba incredere in tine cu toate vulnerabilitatile si insecuritatile lui. Un barbat onest, puternic si integru care sa isi poata conduce familia pe un drum cu credinta si iubire. Un barbat pasional, care sa te placa pentru tot ce esti. Un barbat care s nu renunte asa de usor atunci cand viata devine grea. Un barbat care sa isi cunoasca valorile si care sa stie cat de importanta esti. Un barbat care sacrifica mult astfel incat tu sa ai tot ce iti doresti.

Citește și:

Un barbat care sa te iubeasca asa cum esti si sa fie alaturi de tine pe masura ce timpul trece. Un barbat care se angajeaza sa iti dedice in intregime viata lui, asa cum si tu iti dedici viata lui.

Draga mea, nu te multumi cu putin. Tu meriti tot ce este mai bun!"

sursa material: foreverymom

foto prima pagina: mireasa in camp de lavanda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.