Setari Cookie-uri

Mama, in sfarsit inteleg cate sacrificii ai facut pentru mine

Credeam ca dupa nunta nu voi mai avea nevoie de tine... voi avea familia mea si va fi altfel. Da, este altfel, insa la tine voi apela intotdeauna.

Draga mama,

Te-am sunat sa vii astazi la mine pentru ca simteam ca totul ma depaseste. Nu ai ezitat si imediat ai spus DA; imediat ce masina de spalat va termina, tu vei pleca de acasa.

Si ai venit cu mancare pentru mine si copii. Prin simpla ta prezenta m-am simtit in siguranta si am putut respira usurata. De ce totul este mai bine in momentul in care esti langa mine?

Am 31 de ani si uneori inca mai am sentimentul acela de a alerga in bratele tale atunci cand ceva nu iese asa cum imi doresc. Intotdeauna stii ce sa imi spui pentru a ma ajuta sa ma simt mai bine. Tu esti singura persoana care aude tot ce nu spun si vede tot ce incerc sa ascund.

Simt ca am ajuns intr-un punct al vietii in care reusesc sa ma pun in locul tau. In cele mai dificile momente imi dau seama de toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru mine. Sunt zile in care ma simt inexistenta; nimeni nu ma aude, nimeni nu ma vede. In alte momente imi dau seama ca ofer dragoste, ofer sprijin, ofer atentie... iar cei din jurul meu imi cer si mai mult. Insa nimeni nu ofera inapoi.

Citește și:

Fara sa vrea, sotul meu ma face sa ma simt ca ceea ce fac eu nu este la fel de important ca ceea ce face el pentru ca eu nu am nimic de dovedit la sfarsitul zilei. In casa este in continuare dezordine. Chiuveta este din nou plina cu vase. Podeaua din baie este acoperita cu apa si prosoape umede, iar eu nici nu imi mai aduc aminte ce am facut in ultimele 14 ore.

Uneori simt ca tu esti singura persoana care vede ceea ce fac. Tu esti singura care intelege cate ofer si cat de mult iubesc.

In timpul celor mai frumoase momente, am amintiri cu tine; Strugurii pe care nu ii mananc pentru ca baietii mei sa ii poata infuleca... pentru ca stiu cat de mult le plac. Imi amintesc ca din bucataria noastra nu lipseau niciodata strugurii. Nu stiu daca ti-au placut sau nu, dar eu am crezut ca nu iti plac pentru ca niciodata nu te-am vazut mancand. Chiar si acum, imi spui sa mananc ultima bucatica din orice aliment, spunandu-mi ca tu oricum nu vrei sa mananci. Te-am crezut intotdeauna pana cand am devenit mama. Acum stiu ca tu faceai sacrificii pentru mine... pentru ca stiai ca fiica ta vrea acel lucru.

Citește și:

In timpul celor mai dificile momente, imi dau seama de cat de mult ma iubesti. O zi intreaga ascult povestile tuturor, stirile incitante si realizarile cu care se lauda. Ma uit la castelele Lego construite, sarituri prin casa si lovituri... ii vad cum se catara prin copaci si stau cu teama. Sunt langa ei pentru a ii sprijini si a ii asculta de fiecare data cand simt nevoia... si dupa ce toata lumea se baga la somn, am si eu cateva minute doar pentru mine.

Uneori simt ca si eu iti fac acelasi lucru... simt ca profit de bunatatea si de dragostea ta. Te sun si nu ma pot opri din vorbit; vreau sa auzi totul despre viata mea. Esti singura persoana care imi asculta fiecare cuvant si se bucura pentru mine mai mult decat oricine. Dupa ce terminam convorbirea si inchid telefonul realizez ca eu nu te-am intrebat absolut nimic despre tine... despre cum esti, despre ce faci.

Citește și:

Esti locul meu sigur. Tu ai grija de mine chiar si atunci cand nu esti in preajma. Ma faci sa ma simt importanta, ascultata si niciodata nu am realizat asta pana in momentul in care am fost pusa in locul tau... pana cand mi-am dat seama cum se simte sa fii stalpul de sprijin pentru o familie... sa fii locul sigur pentru cineva.

Credeam ca dupa nunta nu voi mai avea nevoie de tine... voi avea familia mea si va fi altfel. Da, este altfel, insa la tine voi apela intotdeauna. In tot acest timp ai fost umarul meu de sprijin, ingerul meu pazitor. Mereu dispusa sa ma ajuti sa ma ridic cand eram doborata de probleme... fix asa cum faceai cand eram o fetita.

Iti multumesc... nu exista cuvinte pentru a exprima ceea ce simt pentru tine, insa vreau doar sa stii ca te vad diferit acum. Esti in mintea mea toata ziua, esti in gandul meu in cele mai intunecate momente si in cele mai fericite clipe... Inteleg ce sacrificii ai facut pentru mine si vreau sa stii cat de mult te iubesc. Esti universul meu!

Citește și:

Sursa material: piganddac

foto prima pagina: mama si fiica in natura, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.