Kudika
12 Mai 2015

Un mesaj cu un puternic impact emotional in acest filmulet. Este necesar ca toata lumea sa il vada.

Campania Opreste barbaria, salveaza ciocarlia! devine virala pe internet.

Adela Popescu te ajută să descoperi partea însorită a fiecărei zile, împreună cu produsele de îngrijire Le Petit Marseillais®

Mezzo Soprana Andreea Ilie s-a alaturat acestei campanii, fiind protagonista unui filmulet cu mesaj extrem de puternic. Aceasta canta pe scena, in fata a sute de oameni cand, dintr-o data, un vanator se ridica de pe scaun si o impusca.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

"Societatea Ornitologica Romana si Federatia Coalitia Natura 2000 Romania lanseaza astazi campania Opreste barbaria, Salveaza ciocarlia! ca reactie a societatii civile din Romania la masacrul pasarilor ce poate fi declansat de noua forma propusa a Legii Vanatorii aprobata de Camera Deputatilor la sfarsitul lunii februarie.

Vanatoarea pe terenurile proprietate privata fara acordul proprietarilor, majorarea perioadei de vanatoare pentru anumite specii de pasari cu pana la trei luni si deschiderea vanatorii de pasari in randul strainilor sunt principalele modificari aduse de proiectul de lege.

Initiatorii campaniei „Opreste barbaria, Salveaza ciocarlia!” cheama toti romanii iubitori de natura sa se alature demersului si sa semneze petitia pentru oprirea proiectului de lege in forma propusa si sa transmita un mesaj puternic si convingator parlamentarilor ca natura este importanta si ca decimarea speciilor de pasari nu reprezinta vointa romanilor. " - este descrierea clipului

Ingrijirea pielii in sezonul rece cu Le Petit Olivier
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: