Campania Opreste barbaria, salveaza ciocarlia! devine virala pe internet.

Ingrijirea pielii in sezonul rece cu Le Petit Olivier

Mezzo Soprana Andreea Ilie s-a alaturat acestei campanii, fiind protagonista unui filmulet cu mesaj extrem de puternic. Aceasta canta pe scena, in fata a sute de oameni cand, dintr-o data, un vanator se ridica de pe scaun si o impusca.

"Societatea Ornitologica Romana si Federatia Coalitia Natura 2000 Romania lanseaza astazi campania Opreste barbaria, Salveaza ciocarlia! ca reactie a societatii civile din Romania la masacrul pasarilor ce poate fi declansat de noua forma propusa a Legii Vanatorii aprobata de Camera Deputatilor la sfarsitul lunii februarie.

Vanatoarea pe terenurile proprietate privata fara acordul proprietarilor, majorarea perioadei de vanatoare pentru anumite specii de pasari cu pana la trei luni si deschiderea vanatorii de pasari in randul strainilor sunt principalele modificari aduse de proiectul de lege.

Initiatorii campaniei „Opreste barbaria, Salveaza ciocarlia!” cheama toti romanii iubitori de natura sa se alature demersului si sa semneze petitia pentru oprirea proiectului de lege in forma propusa si sa transmita un mesaj puternic si convingator parlamentarilor ca natura este importanta si ca decimarea speciilor de pasari nu reprezinta vointa romanilor. " - este descrierea clipului

Noua gama pentru piele sensibila Le Petit Marseillais, alegerea perfecta pentru o ingrijire delicata
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: