Setari Cookie-uri

O tanara de 18 ani a murit electrocutata din cauza unui SELFIE

O tanara de doar 18 ani a vrut sa faca un selfie pe un vagon garat la marginea orasului Iasi.

Anna Ursu, tanara de doar 18 ani din Republica Moldova a murit electrocutata dupa ce a vrut sa isi faca un selfie pe un vagon garat in Iasi, potrivit Adevarul.

Se pare ca adolescenta si inca o prietena de doar 17 ani, amandoua colege la liceul Miron Costin din Iasi, au mers intr-o statie CFR de la marginea orasului Iasi pentru o sedinta foto cu telefoanele mobile.

Cele doua fete s-au urcat pe vagonul unui tren de marfa garat fara sa ia in considerare ca linia electrificata, de 27.000 de volti, se afla sub tensiune, informeaza sursa mai sus citata.

Cele doua adolescente au fost imediat trantite pe platforma vagonului, iar hainele fetei de 18 ani au luat foc instantaneu. Un barbat care trecea prin zona a solicitat imediat interventia echipajelor militare, tinerele fiind transportate de urgenta la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Se pare ca prietena de 17 ani a Annei Ursu a avut noroc, aceasta scapand doar cu rani minore, insa situatia Annei a fost mult mai grava - aceasta a avut arsuri puternice pe 50% din suprafata corpului si, in ciuda tuturor incercarilor, medicii nu au mai putut-o salva.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.