Setari Cookie-uri

O studenta nu a avut cu cine sa isi lase bebelusul, asa ca l-a luat cu ea la cursuri. Ce a facut profesorul?

Aceste imagini au devenit virale pe internet. Uite ce face profesorul cand vede ca este un bebelus la cursul lui.

Sydney Engelberg, un profesor care preda de 45 de ani, a devenit imagine publica dupa ce aceste poze cu el au ajuns virale pe internet.

La cursul acestuia, sustinut la facultatea Hebrew din Ierusalim, a venit o studenta cu bebelusul sau. Tanara nu a avut cui sa lase copilul si nici nu a vrut sa lipseasca de la cursuri, asa ca a decis sa isi ia bebelusul cu ea la facultate.

In timpul orei, micutul a inceput sa planga. Speriata, studenta a vrut sa iasa din sala, insa in acel moment profesorul ei a oprit-o. El a luat copilul in brate si a incercat sa il linisteasca. Pe tot parcursul cursului, micutul a ramas in bratele cadrului didactic.

Sunt o multime de mame tinere in lumea asta si multe dintre ele renunta la studii pentru ca nu isi permit o bona; acest profesor le incurajeaza sa isi continue facultatea si sa aduca micutii cu ele la cursuri.

Fotografia a fost postata pe Facebook de Sarit Fishbaine, fiica profesorului Sydney Engelberg.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

So one of the students came with her kid, because she didn't have a babysitter. the kid starts to cry in the middle of the class, so his mom, all embarrassed gets up to leave, and the professor took the kid from her, calmed him and continued teaching.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.