Setari Cookie-uri

Video: Cum sa faci TRUFE DE CIOCOLATA cu doua ingrediente? Cea mai simpla reteta!

Iti trebuie doar doua ingrediente pentru cel mai bun desert din lume. Toata lumea il va aprecia.

Deserturile rapide si usor de facut sunt preferatele mele - nu au nevoie de multe ingrediente, se prepar foarte repede si nici nu faci dezastru in bucatarie atunci cand le faci.

Iata o noua reteta uber-mega-simpla: TRUFE DE CIOCOLATA. Suna foarte sofisticat, nu? Ma credeti daca va spun ca iti trebuie doar cateva minute pentru a te ocupa de ele? Ai nevoie de doar doua ingrediente: smantana dulce si ciocolata.

Ce este de facut: incalzeste jumatate de cana de smantana si adaug-o peste 200 de grame de ciocolata maruntita. Asteapta cateva secunde pentru a se topi ciocolata, apoi amesteca usor pana cand se incorporeaza. Baga la congelator pentru cateva ore, apoi ia din compozitie cu lingura si pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Mai baga tava la frigider pentru cateva minute astfel incat bombonelele sa se intareasca.

La final ruleaza bombonelele cu palmele astfel incat sa le dai o forma rotunda si trece-le prin amestecul care iti place: cacao, fulgi de cocos, nuci pisate, migdale, nuci pecan.

Citește și:

foto prima pagina: captura

Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.