Setari Cookie-uri

Video: Aceasta batranica a alergat in ploaie. Motivul? Te va misca pana la lacrimi

Gestul impresionant pe care l-a facut aceasta batranica m-a lasat fara cuvinte.

O lectie pe care trebuie sa o stim cu totii: Este important sa nu ne pierdem timpul cu lucrurile marunte care nu vor mai conta dupa o scurta perioada.

Pentru unii, ploaia nu este un motiv de bucurie; copiii nu se mai joaca afara, in trafic se fac blocaje in timpul orelor de varf; metroul se umple de oameni... ceea ce uitam este faptul ca uneori ploaia ne reaminteste sa fim liberi, sa uitam de griji si sa ne relaxam... macar pentru putin timp.

In clipul pe care urmeaza sa il vedeti, cativa oameni incearca sa se fereasca de ploaie la intrarea intr-o cladire. Linistea este intrerupta de o fetita, care isi implora mama sa mearga sa alerge prin ploaie. Deranjata de faptul ca este insistenta, mama face tot posibilul sa o convinga ca nu este in regula sa iasa in ploaie.

In acel moment fetita ii reaminteste mamei sale ca de dimineata ii promisese ca ploaia nu le va face niciun rau.

Citește și:

"Nu iti amintesti? Cand vorbeai cu tati despre cancerul lui ai spus <<Daca putem trece peste asta, atunci putem trece peste orice!>>"

Prin cuvintele sale nevinovate, acest copil ne aminteste de faptul ca uneori trebuie sa evitam sa fim trasi in jos de problemele noastre... sa incercam sa apreciem lucrurile cu adevarat importante din viata noastra, sa invatam sa zambim mai des, sa fim mai veseli si sa apreciem oamenii din jurul nostru.

Poate ca lucrurile nu sunt chiar asa de dificile precum par la prima vedere.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.