Setari Cookie-uri

Decodarea expresiilor folosite de femei

Toata lumea trebuie sa citeasca asta; nu doar barbatii, ci si femeile.

Cum se traduc expresiile folosite de femei?

BINE – acesta este un cuvant folosit de o femeie pentru a incheia un argument atunci cand ele au dreptate si tu TREBUIE sa taci;

CINCI MINUTE – daca este vorba despre aranjat, cinci minute inseamna jumatate de ora (asta daca esti norocos). Cinci minute inseamna fix cinci minute daca ti-a dat inca cinci minute pentru a mai viziona putin din meci inainte de a fi nevoit sa o ajuti;

NIMIC – Acesta este calmul dinaintea furtunii. Nimic nu inseamna niciodata nimic, clar inseamna ceva, iar tu trebuie sa fii constient de asta. Fii pregatit, argumentele care incep cu Nimic se termina in Bine.

CHIAR TE ROG – Aceasta este o provocare, nu o permisiune (rugaminte). NU O FACE! (pentru binele tau).

ESTE OK – Aceasta este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le poate spune o femeie. Este ok inseamna ca vrea sa se gandeasca la o modalitate de a te face sa platesti pentru greseala ta.

Citește și:

MULTUMESC – Iti multumeste, nu pune la indoiala si nu zice nimic despre asta. Tot ce trebuie sa spui este “Cu placere”. O mica adaugare – daca spune “Multumesc foarte mult” poate fi vorba despre sarcasm si nu iti multumeste absolut deloc. NU SPUNE “Cu placere” pentru ca asta va duce la “FIE”.

FIE – Este modul unei femei de a iti spune sa te duci dracu.

foto prima pagina: selfie la plaja, Shutterstock

NU-TI FACE GRIJI, MA DESCURC SINGURA – Pericol, pericol… de cele mai multe ori este vorba despre o rugaminte pentru a rezolva ceva pentru ea, insa acum a decis sa o faca singura. Nu se descurca singura, trebuie sa o ajuti… si cat mai repede!

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.