Setari Cookie-uri

Foto: Topul celor mai eleganti barbati in viata pe 2015

Afla care sunt cei mai eleganti barbati in viata in anul 2015.

Actorii Brad Pitt, Ryan Gosling, Bradley Cooper si Daniel Craig, cantaretii Pharrell Williams si Jay-Z si fotbalistii David Beckham, Cristiano Ronaldo si Mario Balotelli au fost inclusi in lista anuala a celor mai eleganti 20 de barbati in viata, alcatuita de revista GQ, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

foto Guliver/ Splash News

De obicei, revista GQ plaseaza un singur star masculin pe coperta numarului aniversar dedicat celor mai eleganti barbati in lume, iar acea imagine este realizata de un fotograf de prim rang si prezinta de regula un barbat celebru, imbracat in haine create de un designer cunoscut.

Insa numarul din luna iulie, dedicat celor mai eleganti 20 de barbati in viata, are pe coperta o imagine fragmentata, alcatuita din fotografiile mai multor barbati celebri.

Astfel, printre vedetele masculine selectate de editorii de la GQ se afla rapperul Kanye West, actorii Brad Pitt si Ryan Gosling, dar si Jaden Smith, fiul actorului Will Smith.

Citește și:

foto Guliver/ Splash News

In acest numar aniversar au mai fost inclusi, printre altii, actorul Bradley Cooper si cantaretii Pharrell Williams si Jay-Z.

De altfel, Jay-Z este singurul barbat din aceasta lista care apare intr-o fotografie alaturi de sotia sa, cantareata Beyonce.

foto: Guliver/ Splash News

Sportul este un domeniu bine reprezentat si in acest an, intrucat vedetele sale reprezinta un sfert din aceasta lista: fotbalistii David Beckham, Cristiano Ronaldo si Mario Balotelli si jucatorii de baschet LeBron James si Russell Westbrook.

foto: Guliver/ Splash News

Pe coperta revistei GQ mai apar si alti muzicieni cunoscuti, precum A$AP Rocky, John Mayer, Mark Ronson si Harry Styles.

Printre alegerile editorilor de la GQ considerate "previzibile" de presa britanica se afla cativa barbati care exceleaza de regula la capitolul eleganta vestimentara - actorii Eddie Redmayne, Daniel Craig, Jeff Goldblum si Jared Leto.

Citește și:

Printre absentele notabile din acest an pot fi enumerate cele ale actorului George Clooney, cantaretului Justin Timberlake si creatorilor de moda Ralph Lauren, Tom Ford si Riccardo Tisci.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.