Setari Cookie-uri

A scris un mesaj pe contul de Facebook al fiicei sale. Este o lectie de viata pentru toata lumea

Cu siguranta fiica ei nu va mai face asa ceva niciodata.

Atentie, parinti!

Iata ce pot face 2 beri, 2 shot-uri de Captain Morgan, 2 shot-uri de vodca, 2 shot-uri de whiskey si mult lichior cu afine pot face unui copil de 16 ani.

Fiica mea si verisoara ei au ramas pentru doua ore singure acasa, asa ca au decis sa dea o petrecere. Au dat buzna in sertarul cu bauturi si cand fostul meu sot a ajuns acasa le-a gasit bete, iar fiica noastra era inconstienta. El le-a dus de urgenta la spital, iar eu m-am intalnit cu el acolo.

Cand am ajuns, am fost dusa de urgenta la camera de garda… acolo era fetita mea, intinsa pe o targa. Era acoperita cu paturi incalzite pentru a combate hipotermia – temperatura corpului ei era de 35 de grade; era tinuta pe perfuzii. I s-au facut, de asemenea, spalaturi stomacale.

Echipa de la camera de garda a avut trei incercari de a o intuba. A fost necesar – pentru ca ea sa fie conectata la un aparat care sa o ajute sa respire deoarece ea nu era in masura sa respire pe cont propriu.

Citește și:

A fost dusa de urgenta cu ambulanta la spitalul pentru copii la miezul noptii.

Simptomele fiicei mele erau cauza nivelului de alcool din sange, care era de cinci ori peste limita legala admisa. Suficient de mare pentru a omori o persoana adulta.

Medicii ne-au spus clar ca daca tatal ei nu o gasea, ar fi murit in acea noapte. Noi, prin minunea lui Dumnezeu, nu vom fi nevoiti sa ne inmormantam copilul in aceasta saptamana. Insa numai pentru ca suntem extrem de binecuvantati.

Si extrem de norocosi.

O singura petrecere…

Sper ca fiica mea si nepoata mea sa inteleaga cat de norocoase au fost. Sper ca au invatat o lectie importanta. Si sper ca aceasta experienta impartasita poate ajuta la prevenirea ca un alt copil sa isi piarda viata din cauza alcoolului.

Parinti: doua ore. Au fost singure doar doua ore.

Copii: Doua beri si sase shot-uri au fost suficiente pentru ca aceasta fata sa fie pe patul de moarte.

Citește și:

Va rugam sa impartasiti acest mesaj. Ajutati sa dam un semnal de alarma cu privire la pericolul intoxicatiei alcoolice.

Nu ne-am gandit niciodata ca vom fi pusi intr-o asemenea situatie… poate ca ar fi trebuit sa ne fi gandit la asta.

sursa mesaj: Facebook

foto prima pagina: tanara plangand, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.