Setari Cookie-uri

Video: Nimeni nu il voia pentru ca nu putea merge. Ce a facut acest BARBAT pentru el? Ce om INCREDIBIL

Acest catelus era de foarte mult timp intr-un centru de adoptii. Nimeni nu il voia deoarece nu putea merge. Apoi acest barbat a facut asta.

Cel mai bun prieten al omului.

Iata o poveste adevarata, care te va invata o lectie extrem de importanta: nu conteaza cine esti, conteaza sa ai suflet.

Un catel a fost lovit de o masina, apoi a fost lasat pe marginea drumului ca sa moara. Din fericire, un sofer l-a vazut si l-a dus la veterinar. Dupa ce a depasit perioada de tratament, catelul a fost transferat la un centru de adoptii animale; acesta a petrecut mult timp printre alte animale si, desi erau vizitatori care isi doreau un catel, nimeni nu voia sa il ia acasa. Motivul? Piciorusele din spate erau paralizate si se deplasa foarte dificil.

Tocmai cand cei de la centru isi pierdusera speranta, un barbat in scaun de rotile a venit cu scopul de a adopta un animal. Imediat ce l-a vazut pe Chance (Sansa), tanarul a stiut ca pe el il vrea, asa ca l-a adoptat.

"Acei oameni l-au salvat, asa ca l-au numit Chance (Sansa). Eu i-am pastrat numele. Acum este cel mai bun prieten al meu. Amandoi ne luptam cu aceleasi probleme. Facem totul impreuna; cand este in scaunul cu rotile ne plimbam amandoi pe strada. Este un catel foarte activ, nu poate sari ca celelelalte animale, insa se descurca de minune si cu doua picioruse." - spune noul stapan al lui Chance.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.