Setari Cookie-uri

Se plangea ca este foarte dificil sa fii barbat. Apoi a citit ASTA in jurnalul sotiei sale

Acest barbat se plangea non stop cat de greu este sa fii barbat. Intr-o zi a citit jurnalul sotiei sale si a descoperit asta.

El credea ca este foarte dificil sa fii barbat... apoi, din intamplare, a gasit jurnalul sotiei sale. Cand a citit, a ramas fara cuvinte:

Sunt barbat… asa ca atunci cand sunt racit am nevoie de cineva care sa imi aduca supa si sa aiba grija de mine in timp ce eu stau in pat si ma plang de cat de rau imi este. Tu nu te imbolnavesti niciodata ca mine, asa ca pentru tine nu este o problema sa ai grija de mine.

Sunt barbat… asa ca stiu sa cumpar de la supermarket alimente de baza precum lapte sau paine. Insa nu te astepta sa iti gasesc tofu sau sa stiu care este diferenta dintre patrunjel si marar. Din cate stiu eu, acestea sunt unul si acelasi condiment. Aaaa, si nu te astepta sa trec pe la raionul de produse feminine pentru ca nu o voi face niciodata.

Sunt barbat… si atunci cand unul dintre electrocasnicele din casa nu mai functioneaza insist sa il repar eu… desi imi va lua o vesnicie, ne va costa de doua ori mai mult si voi face dezastru in casa atunci cand voi decide sa il repar.

Citește și:

Sunt barbat… asa ca telecomanda TREBUIE sa fie in mana mea in timp ce ma uit la televizor. Daca o pierdem prin casa, este posibil sa pierd o intreaga emisiune incercand sa o gasesc (desi odata am fost capabil sa supravietuiesc si tinand un calculator in mana).

Sunt barbat… asa ca nu trebuie sa stii ce gandesc. Si nici nu ma intreba despre asta. Raspunsul este simplu: sex, masini sau mancare, desi uneori trebuie sa ma gandesc la ce sa iti raspund atunci cand imi pui aceasta intrebare.

Sunt barbat… asa ca nu vreau sa merg in vizita la mama ta. Si nici ca ea sa ne viziteze. Si nici sa vorbesc cu ea cand ne suna. Indiferent de ce i-ai cumparat de ziua mamei este ok, nu trebuie sa vad si eu cadoul. Si nu uita sa alegi ceva si pentru mama mea.

Sunt barbat… asa ca nu trebuie sa ma intrebi daca mi-a placut filmul. In cazul in care plangi la final, sunt sanse sa consider ca este un film oribil.

Citește și:

Sunt barbat… asa ca nu stiu daca ceea ce porti este ok. Cred ca ce ai purtat in urma cu cinci minute, cand ai hotarat sa te schimbi, iti venea tot ok. Orice pereche de pantofi este ok. Cu curea sau fara curea este ok. Parul tau este ok. Tu arati ok…. Putem pleca acum?

Sunt barbat… si cum suntem in 2015 sunt dispus sa impartim in mod egal treburile casnice. Tu te ocupi de rufe, gatit, gradinarit, curatenie si vase… eu fac restul.

foto prima pagina: casatorie tineri, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.