Setari Cookie-uri

Tatal vindea covrigi pentru a isi intretine sotia si cei trei copii. Intr-o zi s-a intamplat asta

O poveste incredibila care ne invata ca viata nu ne asteapta.

Tatal era un om muncitor, care vindea covrigi pentru a isi intretine sotia si cei trei copii. Dupa terminarea programului de munca, el mergea la facultate in speranta de a invata ceva pentru ca intr-o zi sa se poata angaja la o firma care sa ii ofere mai multi bani. Lucra de dimineata pana seara, de lunea pana sambata.

Duminica era singura zi pe care o petrecea alaturi de familia sa.

Copiii si sotia s-au plans ca nu petrece suficient timp cu ei, insa incerca sa le explice ca face totul pentru ca ei sa duca o viata mai buna. Ii era dificil, si el voia sa stea in compania lor, insa timpul nu ii permitea.

A luat examenele cu note incredibil de mari. Imediat ce a terminat studiile, i s-a oferit un post bun, ca supervisor, cu un salariu frumos.

Era un vis devenit realitate… acum el putea sa ofere familiei sale imbracaminte frumoasa, mancaruri bune si vacante in strainatate.

Citește și:

Cu toate acestea, copiii si sotia inca nu reuseau sa il vada pentru cea mai mare parte a saptamanii. Lucra de la prima ora a diminetii pana seara tarziu, de data aceasta de luni pana vineri. El continua sa lucreze din greu in speranta ca intr-o buna zi sa fie promovat in functia de director.

S-a inscris si la alte cursuri, in speranta ca va invata cat mai multe. Din nou, familia s-a plans ca nu petrece suficient timp cu ei… el spunea non stop ca face toate astea pentru ei. Dar erau multe momente in care tanjea sa stea degeaba si sa petreaca timpul cu cei iubiti.

Munca grea a dat roade… si a fost promovat. Fericit, el a decis sa angajeze o menajera pentru ca sotia lui sa nu mai munceasca atat de mult in casa.

De asemenea, si-a dat seama ca apartamentul de trei camere in care locuiau nu mai este suficient de mare, asa ca le-a facut cadou membrilor familiei o casa minunata.

Citește și:

Chiar daca ajunsese acolo unde si-a dorit, barbatul a continuat sa munceasca din greu, sa urmeze tot felul de cursuri si sa fie promovat. Familia ii era straina; erau saptamani in care clientii aveau nevoie de ei chiar si duminica.

Cum era de asteptat, munca grea a dat roade si a fost promovat ca director a unei companii internationale. S-a mutat intr-o alta tara, a cumparat o casa uriasa pe marginea unui lac si a mai muncit inca doi ani. Apoi si-a dat seama ca este timpul sa se opreasca; a decis sa renunte la cursuri si sa isi dea demisia. Avea suficienti bani pentru ca el si familia lui sa traiasca in lux trei vieti.

Seara, a venit acasa si si-a anuntat familia de planul lui:

Dragii mei, este oficial. Mi-am dat demisia si am renuntat la cursuri. De acum inainte sunt un om liber. Vom putea petrece mult timp impreuna.” – a spus tatal.

Citește și:

In acea noapte au sarbatorit cu totii.

A doua zi, barbatul nu s-a mai trezit. A facut infarct in somn.

Nu trebuie sa asteptam pentru a fi fericiti, acel moment pe care il cautam cu totii este chiar aici, chiar acum. Viata nu ne asteapta, trebuie sa profitam de ea cand avem ocazia.

foto prima pagina: barbat cu covrigi pe strada, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.