Setari Cookie-uri

Foto: Aceasta femeie a facut o poza pe plaja, in costum de baie. Ce a urmat? MINUNAT

Aceasta femeie face o poza in costum de baie, apoi trimite un mesaj extrem de frumos tuturor femeilor.

Corpul femeii dupa nastere a fost stigmatizat de nenumarate ori; Rachel Hollis, mama a tre copii si blogger, a facut o poza in costum de baie. Aceasta a postat imaginea pe contul sau de Facebook, la care a scris un mesaj minunat.

Fotografia a reusit sa stranga in scurt timp aproape jumatate de milion de like-uri si zeci de mii de share-uri, devenind virala peste noapte.

"Am vergeturi si port costum de baie. Am o burta lasata care a crescut in interiorul sau trei copii si port costum de baie. Buricul meu nu rezista gravitatiei (nu credeam ca este posibil asa ceva) si port costum de baie.

Port costum de baie pentru ca sunt mandra de acest corp si de orice semn de pe el. Aceste semne imi demonstreaza ca am fost binecuvantata sa port in pantecele mele trei suflete... iar burta mea lasata demonstreaza ca am muncit mult pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate pe perioada sarcinilor.

Citește și:

Port costum de baie deoarece singurul barbat a carui parere conteaza pentru mine stie prin ce am trecut pentru a arata asa. Este vorba despre acelasi barbat care spune ca arat foarte bine, ca nu a vazut nimic mai sexy decat corpul meu si care imi iubeste vergeturile.

Acestea nu sunt vergeturi, dragele mele doamne... sunt SEMNE de femeie... pe care le-ati castigat. Mandriti-va cu trupul vostru minunat." - este mesajul lui Rachel Hollis.

foto interior si prima pagina: The Chic Site, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.