Setari Cookie-uri

Video: Dupa ce vei vedea acest filmulet, nu vei mai privi niciodata moartea cu aceiasi ochi

Clipul de trei minute care ne va schimba complet modul in care privim viata si moartea.

Nu e nimic gresit in a te imbolnavi si a muri. Cine a spus ca trebuie sa traiesti la nesfarsit? Cine ti-a dat ideea ca e distractiv sa traiesti astfel?

Si nu putem spune ca este un lucru bun ca totul sa mearga in viata. Intr-o simpla demonstratie ne putem da seama ca daca permitem ca toata lumea sa traiasca vesnic ne-am supraaglomera ca populatie… si ar fi groaznic pentru noi toti.

Prin urmare, o persoana care moare este intr-un fel onorabila pentru ca face loc altora…

Chiar daca moartea noastra ar putea fi amanata indefinit, la un moment dat vom realiza ca nu acesta este modul in care am fi vrut sa supravietuim.

Este un aranjament foarte amuzant pentru natura sa continue procesul de viata prin diferite persoane decat atunci cand se foloseste de acelasi individ… un nou nascut inseamna o noua viata. Este fascinant cum lucrurile de zi cu zi sunt vazute diferite de copil – pentru ca el nu are griji, nu are probleme, nu are instinctul de supravietuire.

Citește și:

Cursul naturii inseamna magie… nu are rost sa traiesti vesnic… si de aceea murim. Si uite asa se naste si un nou copil, care ajunge sa traiasca intr-o lume cu totul noua.

Nu este firesc sa ne dorim sa prelungim viata pe termen nelimitat. Dar noi traim intr-o cultura care ne-a convins ca a muri este un lucru teribil.

foto prima pagina: Angel vs Death, Imgur

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.