Setari Cookie-uri

Doi tineri casatoriti erau intr-o croaziera pe mare. Apoi ASTA s-a intamplat. O lectie extrem de importanta

Un sot si o sotie au decis sa isi faca vacanta de vara pe o croaziera. Insa ce s-a intamplat le-a schimbat complet viata.

"Doi tineri casatoriti erau intr-o croaziera pe mare. La un moment dat nava a avut un accident si a inceput sa se scufunde. In momentul in care au ajuns la barca de salvare, si-au dat seama ca in barca este spatiu doar pentru o singura persoana. In acel moment, barbatul a facut un gest incredibil: si-a impins sotia si a sarit repede in barca.


Femeia, ramasa pe nava care se scufunda, socata de atitudinea sotului sau a inceput sa planga si a spus…
.”

In acel moment profesorul s-a oprit in fata elevilor sai si i-a intrebat: “Ce credeti ca a strigat?

Cei mai multi dintre elevi au raspuns: “Te urasc!

Apoi, profesorul a observat un copil care statea cuminte in banca lui. L-a intrebat care este parerea lui. Elevul a raspuns: “Eu cred ca a strigat <<Ai grija de copilul nostru!>>

Citește și:

Profesorul a ramas fara cuvinte. “Ai mai auzit povestea asta inainte?” – si-a intrebat el elevul.

Baiatul a clatinat din cap: “Nu, dar asta a spus mama tatalui meu inainte de a muri.

Profesorul s-a intors catre clasa: “Raspunsul este corect. Nava s-a scufundat, barbatul s-a dus acasa si a avut grija de fiica lui de unul singur. Multi ani mai tarziu, dupa moartea barbatului, in timp ce cauta anumite lucruri prin casa fata a gasit jurnalul tatalui sau.
Aceasta a inceput sa rasfoiasca jurnalul si a ajuns la povestea mortii mamei sale; in momentul in care parintii sai au mers in croaziera, mama ei fusese diagnosticata cu o boala terminala. In momentul scufundarii vasului, tatal s-a grabit sa se tina cu dintii de singura sansa de supravietuire:


“Mi-am dorit sa ma scufund pe fundul oceanului cu tine… dar, de dragul fiicei noastre, trebuie sa te las sa pleci din aceasta lume inaintea mea, singura… Imi pare rau, dragostea mea.” – erau ultimele randuri din jurnal."

Citește și:

Povestea s-a terminat, iar clasa era toata tacuta.

Intre bine si rau exista multe alte complicatii, greu de inteles pentru multi. Intr-o zi, fiecare dintre noi va disparea… ne va fi dor de conversatiile despre tot si nimic. Ne va fi dor de toate visele pe care le-am vazut.

Vor trece zile, luni, ani… intr-o zi, copiii nostri se vor uita la pozele noastre si ne vor intreba: “Cine sunt acesti oameni?” Iar noi, zambind cu lacrimi in suflet, vom spune: “Ei au fost oamenii cu care am avut cele mai bune clipe din viata mea.”

foto prima pagina: cuplu indragostit privind apusul, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.