Setari Cookie-uri

O batranica vede cum patru tineri incearca sa ii fure masina. Ce urmeaza? GENIAL

Am ras in hohote cand am auzit aceasta povestioara incredibila. Ce face batranica este pur si simplu genial.

O femeie in varsta din Florida iese de la cumparaturi cu caruciorul aproape plin. Ea se indreapta catre masina sa cand vede ca patru barbati incearca sa plece cu autoturismul... in acel moment batranica scoate din geanta ei un pistol si incepe sa strige cat o tine gura:

"Plecati din masina mea, hotilor. Am un pistol si nu imi este teama sa il folosesc. Iesiti din masina am spus!"

Cei patru tineri au coborat imediat din masina, fugind scaparandu-le picioarele. Inca tremurand, batranica si-a pus bagajele in portbagaj, apoi s-a urcat la volan. A incercat sa bage cheia in contact, insa nu reusea. A incercat din nou, insa in zadar... apoi si-a dat seama care este problema.

S-a uitat prin masina si a vazut ca in jur este o mainge de fotbal, un frisbee si cateva doze de bere. S-a dat jos din masina si s-a uitat prin parcare. A observat ca la cativa metri era parcata o masina de aceeasi culoare si marca. Atunci a realizat ce greseala imensa a facut. Si-a pus bagajele in masina ei si a mers la cea mai apropiata sectie de politie.

Citește și:

Politistul caruia ea ii povestea ce s-a intamplat radea in hohote. El i-a facut semn sa se uite in partea stanga a salii, unde erau patru barbati care venisera sa raporteze "ca au fost amenintati de o femeie batrana, cu par alb carliontat, cu ochelari si un pistol urias."

Nimeni nu a depus nicio plangere.

foto prima pagina: batranica cu ochelari colorati, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.