Setari Cookie-uri

Mesajul incredibil postat de o mama pe Facebook, dupa ce tatal biologic si-a parasit fetita!

Iertarea este poate unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le inveti in viata.

Este extrem de greu sa treci mai departe, sa uiti sau sa ierti pe cineva. Uneori se intampla dintr-odata, fara sa ne dam seama, alteori necesita luni de zile de tristete si indignare. Acest mesaj a fost scris de o mama care a invatat totul despre iertare de la fetita ei.

iertare
Foto: altanaka, Shutterstock

Fetita mea nu si-a mai vazut tatal de la varsta de 4 ani. Acum are 11 ani. Cand ea avea doi ani, el m-a contactat si m-a intrebat daca poate sa renunte la drepturile parentale, iar in felul acesta sa nu mai plateasca pensie alimentara si eu am fost de acord…Am vrut sa o scutesc de suferinta de a avea un tata iresponsabil, iar sacrificul financiar era bine meritat, atata timp cat aveam siguranta ca nu o va ma dezamagi din nou. Nu am mintit-o niciodata despre cine era tatal ei sau unde a aplecat… I-am raspuns mereu la intrebari atat cat am putut pe intelesul varstei ei.

Cand ea a implinit patru ani, el m-a sunat si mi-a spus ca a fost diagnosticat cu cancer si ca ar vrea sa o vada. Am lasat sa treaca o zi apoi ne-am intalnit in parc. A cerut sa ne vedem doua ore. A stat 20 de minute si apoi nu am mai auzit niciodata de el…

Intr-o vara ne-am intalnit cu cineva care il cunostea si care a facut un comentariu despre cat de mult seamana fetita cu ceilalti copii ai lui. Acesta persoana ne-a povestit mai in detaliu cum tatal ei s-a asezat la casa lui si are o familie. Tot stomacul mi s-a strans gandindu-ma cat de dureros poate sa fie pentru fiica mea sa auda lucrurile acestea… Am incheiat conversatia si ne-am indreptat spre masina, atunci am vazut-o zambind. Mi-a spus: “mama…el si-a dat seama cum sa fie tata. E un lucru atat de frumos. Sunt bucuroasa pentru acesti copii.”

Aceea a fost ziua in care o fetita de 11 ani m-a invatat tot ce trebuie sa stiu despre iertare!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.