Setari Cookie-uri

Aceasta femeia lua pranzul singura. O tanara a mers la masa ei si a facut ASTA. MINUNAT

O tanara a vazut o femeie care era singura la masa si manca, asa ca s-a dus la ea si a intrebat-o daca poate sta cu ea.

Astazi m-am dus la un restaurant ca sa iau pranzul si am vazut in spatele meu o doamna in varsta; am deschis usa restaurantului si am tinut-o astfel incat doamna sa poata intra. Mi-a zambit recunoscatoare.


Am auzit-o cand a spus chelneritei “O masa pentru o persoana, mananc singura.”. La inceput am ezitat, insa apoi mi-am facut curaj, am mers la ea si i-am zis: “Si eu mananc tot singura. V-ar placea sa luam pranzul impreuna?”


A fost extrem de fericita cand m-a auzit. Am aflat ca si-a petrecut ultimii zece ani avand grija de mama sa, care a murit de curand. Matusa ei, singura ruda pe care o mai avea in viata a mers la o casa de batrani. Ii era foarte greu singura, era un moment dificil pentru ea.


Am avut o discutie foarte frumoasa, iar ea era tot timpul cu zambetul pe buze si imi multumea pentru ca am vorbit cu ea. Cuvintele ei mi-au vindecat inima zdrobita asa cum eu am ajutat-o sa uite de singuratate.
Faptul ca am mers la ea la masa si am intrebat-o daca pot lua pranzul cu ea a fost de departe cea mai buna decizie pe care am luat-o in acest an. Numele ei este Dolores… si de acum inainte vom lua pranzul in fiecare joi.
” – a scris Brooke Ochoa pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Postarea a strans milioane de like-uri, tanara fiind apreciata pentru initiativa ei.

foto Facebook

Poate ca este timpul sa iesim din zona de confort, sa scoatem ochii din telefon si sa observam oamenii din jurul nostru. Poate ca este timpul sa acordam atentie prietenilor si familiei… chiar si necunoscutilor.

foto prima pagina: De Visu, Shutterstock


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Rosalind Chao, 3 Body Problem: Viața, așa cum o știm, este un mister. Nu suntem singuri.

O decizie crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60 reverberează în timp și spațiu până în prezent. Când legile naturii se dezlănțuie... Carmen Ioana Olteanu


De ce este important să monitorizăm şi tensiunea arterială a partenerului nostru

Măsurarea acesteia nu înseamnă doar citirea valorilor între două limite. Este o colecție de date care poate prefigura probleme actuale sau viitoare. Aceste date sunt legate de... Kudika


Cum să te simți feminină zi de zi: 5 lucruri de care să ții cont

 

Deseori, privind în jurul nostru, admirăm femeile pe care le percepem drept feminine și ne dorim să ne inspirăm de la acestea.... Kudika


5 imagini
Monica Gabor și-a susținut fiica să vină în România: E și femeia vieții mele...

După șase ani petrecuți în America alături de mama ei, Monica Gabor, Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, a revenit în România pentru a-și revedea tatăl,  pe... Kudika