Setari Cookie-uri

Acest barbat vrea sa vada daca sotia lui inca il mai iubeste. Ce face femeia? GENIAL!

Un barbat a vrut sa vada daca sotia lui inca il iubeste, asa ca a supus-o la un test. Este incredibil ce a facut femeia.

Acest barbat observa ca sotia lui devine tot mai distanta si rece. Nu stia care este motivul, el era la fel. La un moment dat el a decis sa ii testeze iubirea… a vrut sa vada cum ar reactiona ea daca el ar pleca fara sa ii spuna unde.

Asa ca a decis sa ii scrie o scrisoare in care sa ii spuna ca s-a plictisit de ea si ca vrea divortul. Stia ca este un test copilaresc (poate chiar prostesc), dar simtea nevoia sa stie daca sotia lui inca il mai iubeste. Si, pe langa asta, era vorba mai mult de o gluma decat un test real, nu?!

Dupa ce a scris scrisoarea, a pus-o pe masa din dormitor si apoi s-a urcat in pat, ascunzandu-se sub asternuturi. In cateva minute, sotia a ajuns acasa, a intrat in dormitor si a gasit biletul lui. El incerca sa isi dea seama ce se intampla, insa nu avea cum. Se gandea ca va auzi tipete si plansete, insa nimic.

Dupa cateva momente de liniste, ea a luat un pix si a adaugat ceva in scrisoare. S-a schimbat de haine, cantand fericita si dansand prin dormitor. Parea in al noualea cer… nu trista si cu inima franta (cum se astepta el sa fie).

Citește și:

Barbatul era socat si ranit… insa lucrurile s-au inrautatit.

Sotia a luat telefonul si a format un numar. Sotul asculta linistit de sub cearsafuri.

Hey, dragule. Acum ma schimb, plec catre tine in cateva minute. Nu-ti face probleme pentru prostul de sotul meu, in sfarsit i-a venit mintea la cap si si-a dat seama ca il insel. A plecat, a spus ca vrea sa divorteze. Nu pot sa cred ca m-am casatorit cu el, a fost cea mai mare greseala din viata mea. Imi doresc ca noi doi sa ne fi intalnit inainte ca eu sa fiu maritata. Ne vedem in curand, iubitule!

A inchis telefonul si a plecat din camera.

Dupa ce a auzit usa de la intrare inchizandu-se, barbatul s-a ridicat din pat. Cu lacrimi in ochi si foarte suparat, a pus mana pe scrisoare si a inceput sa citeasca. Era foarte curios sa vada ce adaugase sotia lui:

Picioarele tale atarna de sub asternuturi, idiotule! Ma duc sa cumpar paine.

Citește și:

foto prima pagina: Stock-Asso, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.