Setari Cookie-uri

Un tanar a cerut-o in casatorie pe fata visurilor sale. Raspunsul ei? Incredibil

Un tanar era indragostit de o fata minunata. In momentul in care a decis sa o ceara in casatorie, tanara a facut ceva incredibil.

Un tanar era indragostit de o fata; pentru el, ea devenise totul. Incerca sa ii faca toate poftele, ii era alaturi tot timpul si o ajuta atunci cand avea nevoia. Visa sa se casatoreasca si sa petreaca restul vietii cu ea.

Prietenii lui ii spuneau: “De ce visezi atat de mult? Nu observi ca ea nici nu impartaseste sentimentele? Pentru ea tu esti doar persoana la care plange atunci cand ii este greu sau are nevoie de ceva. Cand ii este bine, nici nu mai stie de existenta ta. Incearca sa ii spui ce simti pentru ea si afla daca si ea te place sau nu.”

Tanarul, extrem de emotionat, a decis sa isi puna sentimentele pe masa. Fata stia de la inceput ca el este indragostit de ea. Intr-o zi, cand el i-a propus sa se casatoreasca cu el, tanara l-a respins.

Prietenii lui credeau ca baiatul va trece printr-o perioada dificila insa, spre surpriderea lor, a fost foarte bine. Cand l-au intrebat de ce nu este trist, el a raspuns:

Citește și:

“De ce ar trebui sa fiu trist? Am pierdut-o pe femeia care nu m-a iubit niciodata… iar ea a pierdut barbatul care a iubit-o din tot sufletul si caruia i-a pasat de ea.”

Morala povestii: Dragostea adevarata este greu de gasit. In relatie trebuie sa ii oferi partenerului iubirea ta, fara lacomie si fara a spera ca vei obtine ceva in schimb.

foto prima pagina: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.