Setari Cookie-uri

Aceasta tanara se casatoreste. Ce ii spune mama ei in ziua nuntii? MINUNAT

O scrisoare pe care toate femeile trebuie sa o citeasca. Este o adevarata inspiratie pentru noi.

Iti doresc ca ziua nuntii sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta…. Ca sotul tau sa fie precum o adiere blanda intr-o zi fierbinte, o bautura calda intr-o zi ploioasa si un curcubeu in timpul furtunii.

Iti doresc sa ai parte de o nunta ca in povesti, asa cum o visezi de cand erai fetita… si un viitor frumos, care sa fie dincolo de imaginatia ta incredibila.

In ziua nuntii tale ma rog ca fiecare dram de bucurie pe care ni l-ai dat mie si tatalui tau sa iti fie returnat de o suta de ori. Doar asa vei avea o bucatica din dragostea pe care ti-o purtam in fiecare zi.

Ca mama a ta, vreau sa iti spun ca mi-ai adus multe momente incredibile si amintiri care cu siguranta ma vor insoti pana in ultima zi a vietii mele. Ma rog ca tu si sotul tau sa fiti binecuvantati in aceasta zi magica; ma rog sa cresteti in oameni puternici, atat individual cat si in calitate de parteneri… si ca vietile voastre sa fie de poveste.

Citește și:

Iti doresc ca astazi sa ai parte de toata bucuria pe care am simtit-o in ziua in care te-ai nascut si te-ai alaturat familiei noastre. Pentru mine a fost o adevarata minune sa te vad crescand, transformandu-te intr-o adevarata femeie si, sper eu, in curand mama. Te-am iubit inca de cand am aflat ca sunt insarcinata cu tine, am plans cand te-am adus pe lume si te-am tinut in brate in momente frumoase si urate. Am urmarit pas cu pas calatoria ta prin viata, de la primii pasi stangaci pana acum, cand ai devenit o frumoasa mireasa. Sunt coplesita de femeia minunata in care te-ai transformat.

Am visat sa te vad in rochie de mireasa inca de cand erai o fetita… m-am rugat la Dumnezeu in fiecare zi sa iti gasesti partenerul perfect, barbatul care sa te insoteasca pentru tot restul vietii intr-o calatorie minunata, presarata de peripetii frumoase. Acum, ca ti-ai gasit alesul, va doresc sa aveti parte de o viata ca in povesti.
Draga mea fiica, esti si vei ramane intotdeauna comoara mea.

Citește și:

foto prima pagina: Volodymyr Ivash, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.