Setari Cookie-uri

Jurnalul unei fetite nenascute

O poveste incredibila, din care toti avem cate ceva de invatat.

Aceasta poveste a devenit virala pe internet si are un mesaj foarte trist. Am decis sa o impartasim cu voi:

"Mami,

Am doar 20 de centimetri, insa am toate organele. Ador la nebunie sunetul vocii tale. De fiecare data cand o aud, dau din manute si din picioruse. Sunetul batailor inimii este cantecul meu de leagan preferat.

Luna a doua: Mami, azi am invatat cum sa imi sug degetul mare. Daca ai putea sa ma vezi… ti-ai da seama ca sunt un copil. Nu sunt suficient de maricica pentru a supravietui in afara burticii tale, dar tot sunt un bebe. Este atat de frumos si de cald aici.

Luna a treia: Stii ce, mami?! Sunt o fetita!!! Sper ca esti fericita. Intotdeauna mi-am dorit sa fii fericita. Nu-mi place cand plangi. Pari atat de trista. Ma faci sa fiu si eu trista… si plang si eu cu tine, chiar daca nu ma poti auzi.

Luna a patra: Mami, parul meu incepe sa creasca. Este foarte scurt si fin, dar voi avea o multime de fire foarte curand. Imi petrec o multime din timp facand exercitii. Imi pot intoarce capul si imi pot misca degetele de la picioruse si de la manute. Pot chiar sa imi intind bratele si picioare. Sunt din ce in ce mai maricica.

Citește și:

Luna a cincea: Te-ai dus la doctor azi. Mami, el te-a mintit. El a spus ca nu sunt un copil. Mami, sunt copilul tau. Gandesc si simt. Mami… ce este acela avort?

Luna a sasea: Il aud din nou pe medic. Nu-mi place de el. Pare rece si fara inima. Ceva intra in casuta mea. Mami, ce este? Arde!

Luna a saptea: Mami, eu sunt bine… sunt in bratele lui Dumnezeu. El ma tine si are grija de mine. Mi-a spus despre avort. De ce nu m-ai vrut?"

Fiecare avort este…

… inca o inima care inceteaza sa mai bata;

… inca doi ochi care nu mai pot vedea;

… inca doua maini care nu mai pot atinge;

… inca doua micioare care nu mai pot merge;

… inca o gura care nu mai poate vorbi.

foto prima pagina: KonstantinChristian, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.