Setari Cookie-uri

Video: Este IMPORTANT ca toata lumea sa vada acest filmulet

Copii, adolescenti, parinti, bunici... toata lumea trebuie sa se uite la acest clip.

In unele zile ar trebui sa ne uitam in oglinda si sa ne incurajam. Iti va placea la nebunie acest filmulet.

Aceasta fetita ne ofera o lectie importanta de viata - uneori, cand totul pare ca nu are nicio rezolvare si problemele sunt tot mai dificile, tot ce trebuie sa facem este sa avem incredere in noi. Atitudinea si optimismul conteaza foarte mult in viata.

"Primul lucru este acela de a te accepta in mod profund pe tine insuti. Fiecare se simte inferior intr-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului ca fiecare este unic. Nu se pune problema superioritatii sau a inferioritatii. Fiecare face parte dintr-o categorie care ii este proprie si din acest lucru nu rezulta nicio comparatie. Si nu pot sa-mi inchipui o fiinta care sa aiba totul in aceasta lume. Unii nu au ezitat sa incerce, dar au esuat lamentabil. Fii doar tu insuti si va fi suficient.

Citește și:

Societatea a aranjat lucrurile astfel incat sa nu iti pui niciodata problema propriului tau potential. Si toata nefericirea provine din faptul ca nu esti tu insuti. Fii doar tu insuti si toata nefericirea si toata competitia cu ceilalti dispar; nu iti mai pasa ca altii au mai mult, ca nu esti tu cel care are mai mult. Daca vrei ca iarba sa fie mai verde, nu are rost sa privesti in curtea vecinului. Este atat de simplu ca iarba sa fie mai verde! Omul trebuie sa fie inradacinat in propria sa energie potentiala, indiferent care este aceasta. Lumea va fi atat de multumita astfel, incat acest fapt vi se va parea pur si simplu incredibil." - Osho.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.